Arama sonuçları: *

• Users: 5asae
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 5

GTX 1050 RYZEN 3 3300X RDR 2 performansı

Sistem özelliklerim: GTX 1050 2 GB GAMİNG X AMD RYZEN 3 3300X 8 GB RAM 3200 MHz Bu sistemde hangi çözünürlükde oynarım kaç FPS alırım RAM'i yakında 16 GB yapıcağım
  2. 5

Witcher 3 1.32 fare hassasiyeti yok

Witcher 3 1.32 sürümünde fare hassasiyeti yok
  3. 5

Witcher 3 mod kurduktan sonra kasıyor

Witcher 3'de Geralt'a yüz modu kurmuştum sonra oyunum'da sanki hareket bulanıklığı olmuş gibi oldu ve kasıyor du sonra modu çıkardım ve oyuna tekrar girdim ama hala kasıyordu sonra oyunu sildim tekrar yükledim ve hala kasıyor
  4. 5

Witcher 3 1080p kasıyor

Sistem özelliklerim: GT 1030 DDR 4 Amd Ryzen 3 3300x 8 GB Ram Eski sürüm oynuyorum. YouTube da benden daha kötü işlemciye sahip kişiler benden daha fazla FPS alıyor. Bunun bir çözümü yok mu. Bir tane daha 8 GB Ram alsam sorun çözülür mü
  5. 5

Mandallı işlemci fanı nasıl takılır

Arkadaşlar bu işlemci fanı nın bir tane mandalını takıyorum diğerini takamıyorum
  6. 5

Her şeyi söküp taktık dan sonra pc açılmıyor

Arkadaşlar PC ye hiç bir şekilde güç gitmiyor start düğmesine basıyorum ama PC açılmıyor. Bide işlemci'de bazı pin ler yamulmuştu onları düzeltim taktım ama hala çalışmıyor. Bir de PC deki her şeyi söktüm taktım ama PC hala açılmıyor
  7. 5

Çözüldü✓ Yeni alacığım kasa'nın içinden anakart yükseltme vidaları çıkar mı?

İtopya'dan kasa alacağım içinden anakart yükseltme vidaları çıkar mı?
  8. 5

İşlemci 3 tane pin yamuldu çalışır mı

Arkadaşlar aşağıdaki resimler de gördüğünüz gibi işlemcim deki 3 tane pin yamuldu. ama anakarta oturdu çalışır mı?
Geri