Arama sonuçları: *

1. M

SAMSUNG S26+ VS SAMSUNG S25 ULTRA VS IPHONE 17

Öğrenciyim kamerasının iyi olmasını ve olabildiğince uzun ömürlü olmasını istiyorum hangi telefonu tercih etmeliyim
  2. M

Yardım Kingdom Come Deliverance görüntüde bozukluk

Kingdom Come Deliverance yüklemiştim bir süre oynadım sonra oyuna tekrar girdiğimde görüntü bu şekilde bozuldu nasıl çözebilirim (Oyun Epic Games'te) (Ekran kartım 5060)
  3. M

1080p Monitör önerisine ihtiyacım var

Yüksek yenileme hızlı 1080p monitöre ihtiyacım var bütçem 8000 TL önerilerinizi bekliyorum
  4. M

Razer Blackshark V3 alınır mı?

Ürün hakkında inceleme bulamadım ürünü kullanan veya ürün hakkında bilgisi olup bildiklerini paylaşabilecek olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
  5. M

Corsair HS80 Max alınır mı?

Corsair HS80 Max sipariş etmek üzereyim sizce doğru mu yapıyorum önerebileceğiniz alternatif var mı?
  6. M

Bilgisayar için kablosuz kulaklık önerisi

7000TL bütçem var biraz aşabilirim kulaklarım büyük o yüzden büyük bir şey arıyorum mikrofonu da iyi olursa güzel olur önerebileceğiniz kulaklık varsa yazarsanız sevinirim
  7. M

13000TL Bütçe oyuncu koltuğu önerisi

Kumaş, rahat ve uzun ömürlü olan önerilere açığım
  8. M

Kasadan yüksek cızırtılı ses geliyor normal mi

Oyuna girdiğim zaman kasadan garip yüksek cızırtılı ses geliyor normal mi değilse ne yapmalıyım
  9. M

ACİL!!! 14600KF İÇİN ANAKART TAVSİYESİ BUGÜN ALACAĞIM

Bütçem 5-6 bin arası bütün önerilere açığım
  10. M

14600KF uyumlu anakart tavsiyesi

Sistemim için anakart alacağım bütçem 5000
  11. M

H610m-r-si anakart 14600kf için yeterli mi

İtopyadan aldığım hazır sistemde belirttiğim anakart ve işlemci var anakartta 4 pin olduğunu sonradan fark ettim bir sorun olur mu
  12. M

Adresime fiber geliyor olabilir mi?

Bundan yaklaşık 2-3 ay önce taşındığım adresime fiber altyapı talebinde bulunacağım zaman mahallenizde zaten fiber altyapı çalışması var demişlerdi bugün de internetim gitti müşteri hizmetlerini aradığımda robot asistan bölgemde hırsızlık/arıza/bakım/yenileme nedeniyle internet kesintisi...
  13. M

İtopya sitesinden satın aldığım hazır sistemi şubeden teslim almam mümkün mü?

İtopyadan hazır sistem satın alıp adresime getirilmesini tercih ettim ama sistemin toplanması hafta sonuna denk geldiği için kargo şirketi ürünü şubeden almıyor kendim şubeden gidip teslim alabilir miyim
  14. M

İtopya kargo takip çalışmıyor

Pazartesi akşamı itopyadan hazır sistem sipariş ettim bu sabah sitede kargoya verilmiş gözüktü ama bana hiçbir mesaj gelmedi şimdi de kargo takibi yapmak istediğimde bu yazıyor ne yapabilirim hafta sonu olduğu için müşteri hizmetleri kapalı
  15. M

Itopya hazır sistem tahmini kaç günde kargoya verilir?

itopyadan hazır sistem aldım büyük ihtimalle kasım indirimleri olduğu için yoğun bir dönemdedirler daha önce yoğun bir dönemde sistem alan birisi varsa kaç günde kargoya verildiğini söyleyebilir mi biraz sabırsızım bu konularda
  16. M

Hazır sistemin yanında termal macun geliyor mu?

İtopyadan bu hazır sistemi sipariş ettim yanında termal macun gelir mi kendim almalı mıyım?
  17. M

AOC 24G4HA alınır mı

Youtube'da incelemesini bulamadım 180+ Hz 1080p yükseklik ayarlı monitör alacağım bu monitör alınır mı
  18. M

Laptop vidalarını sökmek için nasıl bir tornavidaya ihtiyacım var?

https://www.amazon.com.tr/dp/B000NDGQD4?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp bu tornavida seti uygun mudur? Vidalar bu şekilde
  19. M

Sistem almak için kasım indirimlerini beklemeli miyim?

35k civarında bütçem var sistem alacağım aklımda böyle bir sistem var fiyatı 36k sizce almalı mıyım yoksa kasım indirimlerini mi beklemeliyim
  20. M

Kablosuz mouse alacağım öneriye ihtiyacım var

2000TL Bütçem var kablosuz mouse alacağım aklımda 2 model var -Ajazz AJ159 Pro -Mchose A5 Ultra https://www.amazon.com.tr/dp/B0DYDNTXV5/ref=twister_B0DYDVKQ73?_encoding=UTF8&th=1 https://www.gaming.gen.tr/urun/731297/mchose-a5-ultra-black-8k-4k-hz-kablosuz-simetrik-gaming-mouse-a5-7a/ bu...
Geri