Arama sonuçları: *

1. A

komut ekranı açılma sorunu

bilgisayar durduk yere şu ekranı açıyor arada. yani iki haftada bir kerede olsa yapıyor bunu. sebebi ne olabilir?
  2. A

xdm download manager hatası

5-6 ay önce kurduğumda sorunsuz çalışmasına rağmen tekrar tekrar silip yükleyerek şimdi kurduğum program aşağıdaki hata sebebiyle chrome uzantısında indirme bağlantılarını göstermiyor onun yerine browser monitoring yazıyor. çözümü bilen biri varsa yardım olursa sevinirim. çünkü bu aralıkta ne...
  3. A

Çözüldü✓ soundbar çalışmıyor yardım

razer leviathan v2x soundbarı type c usb dönüştürücüyle kasaya taktım fakat sesi hala monitörden alıyorum anakartım wifi destekli değil ama usbyi taktım çalışması gerekmiyormu ????
  4. A

Yardım Hava soğutucunun diğer parçaları yakınlığı

yeni sistem topladım hava soğutucuyu iyi kötü bir şekilde taktım fakat hem ekran kartına hem ramlere çok yakın hatta kenarındaki çengelleri değiyor bir sorun oluştururmu?? fan yüksek hıza aldığımda sanki birseye çarpıyormus gibi ses geliyor. diger sorum yüklenen 2 görselde bazı kablolar boşta...
  5. A

Kasa fanlarını nasıl kontrol edebilirim

ASUS b450m k ii anakarta sahibim sistemim 2 haftalık çoğu şeyi hallettim fakat fanlar cidden sesli çalışıyor en azından nette gezinirken fanların düşük hızlarda çalışmasını istiyorum herhangi bir program veya kasa içinden yapabileceğim bişey varmı. kasa: thermaltake
  6. A

50k sistem önerisi pc toplama sinerji

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/RPP38Y1T linkte ki sistemi alıp uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum eksik filan varsa yazarmısınız öneriniz varsa alırım
  7. A

MSI B450M Pro-VDH Max anakart ssd uyumluluğu

MSI B450M Pro-VDH Max anakartına uzun ömürlü 1tb ssd arıyorum samsung980 pronun fazla geleceğini söylediler 970 evo plus uygunmudur veya öneriniz varsa alabilirim
  8. A

ddr5 konusu uyumluluk

ddr5 teknolojisi anakart ve ram uyumluluğu dışında başka bir bileşeninde uyumlu olması gerekir mi?
  9. A

53k kasa + monitor sistem

laptopdan masaüstüne geçmeye karar verdim. pc toplama konusunda acemiyim bir haftalık bir araştırmadan sonra aşagıdaki parçalarda karar kıldım fiyatların artmasından dolayı biran önce alacağım. uyumsuz parça vs. varmı. bu sistemin 5-6 yıl götürmesini umuyorum. ne önerirsiniz?? İNTEL İ5 13400F...
Geri