Arama sonuçları: *

• Users: bestoflord
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

500 TL traş makinesi önerisi

Liseliyim ve anormal derecede sakallarım uzuyor sivilcelerim olduğu için jiletle kesmiyorum ve jilet çok uğraştırıyor bu yüzden kendime bir traş makinesi alacağım mümkün olduğunca kısa keserse çok iyi olur bir öneriniz varmı? Aklımda powertec var ama modelleri birbirlerine çok benziyor iyi-kötü...
  2. B

500 TL traş makinesi önerisi

Liseliyim ve anormal derecede sakallarım uzuyor sivilcelerim olduğu için jiletle kesmiyorum ve jilet çok uğraştırıyor bu yüzden kendime bir traş makinesi alacağım mümkün olduğunca kısa keserse çok iyi olur bir öneriniz varmı? Aklımda powertec var ama modelleri birbirlerine çok benziyor iyi-kötü...
  3. B

Taksitli kasa önerisi

Taksitli seçenekli kasa önerir misiniz? bütçem 25k (üzgünüm türkçemden dolayı)
  4. B

18 yaş altı bitcoin alma

Nasıl alabilirim? Nereden
  5. B

200tl kalem önerisi okul icin

Kalem alıcam okul için ucundaki demir sabit olsun yeter öneri alabilirmiyim (0.5 0.7 farketmez)
  6. B

Ağırlık kaldırmak boy kısaltır mı?

16 yaşındayım ve biraz da olsa vücudumu geliştirmek istiyorum evde ağırlık kaldırıyorum ama geçen tıp okuyan abim bana ayaktayken ağırlık kaldırmanın boyu olumsuz etkilediğini söyledi ve biraz tedirgin oldum spor konusunda deneyimli insanlar bu konu hakkında fikirlerini belirtirse çok mutlu olurum
  7. B

Telefonu kapatıp açınca ayarlar sıfırlanıyor

Resmi note 10s kullanıyorum eskiden bu sorun yoktu telefonu kapatıp açınca ayarlar sıfürlanıyor dokunma sesleri falan açılıyor ne yapmam gerekiyor? 1701118391 Bilen yokmu ya :(
  8. B

5 yıllık haşmetli bilgisayarım açılmıyor (rahmetli)

Arkadaşlar cs 1.6 Minecraft oynadığım bir bilgisayarım vardı minecraftın yeni sürümüne gireyim dedim oynarken PC kapandı kasaya baktım baya pidlenmişti 2-3 aydır temizlemiyordum malum fanlarda güçlü değil tabi bir anda kapandı gidip balkonda saç kurutma makinesiyle temizledim tekrar taktım...
  9. B

Bedava sanal no almak?

Arkadaşlar sanaldan bir grup arkadaşım var ama güven sorunu yaşıyoruz halledene kadarda fake bir whatsapp açmak istiyorum o diğer arkadaşlarımda yapıyorda nası alabilirim fake no
  10. B

Okula tuşlu telefon götürebilirmiyim?

Arkadaşlar okula tuşlu telefon getirebilir miyim mebin yeni kararı okula telefon getirmenin yasak olduğuydu ama tuşlu telefon getirmek yasakmı değilmi bilmiyorum 1694986531 Bı Allahın kulu yokmu be :D
  11. B

Hoi4 mü yoksa bu oyunlarmı

arkadaşlar Max 130 bütcem var hoi4 ve bunlar arasında kararsız kaldım
  12. B

80tl uzun soluklu oyun

Selamlar 80tl Max uzun soluklu oyun önerir misiniz? (koloni oyunları gibi)
Geri