Arama sonuçları: *

• Users: salihyfs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

PC guncelleme sorunu

pc de her kapa aç yaptigimda hiç bisey yapmamama rağmen güncellemeyle çalışıyo ve guncelleyemiyo win11 pro
  2. S

5k monitör tavsiyesi

5k bütçem var monitör onerirmisiniz IPS olursa iyi olur
  3. S

25k civarı kasa onerisi

PC arıyorum uygun bı tane bulabilirsem alicam
  4. S

Sinerji skye guvenlimi

PC topladım ucuza geldi baya şaşırdım güvenilirliği kesinmidir
  5. S

Gaming gecesi klavye onerisi

Gaming gecesinde beğendiğiniz klavye varmı almayı düşünüyorum çok anlamıyorum ama
  6. S

500-600tl mouse oneri

Mouse önerisi valo cs FPS oyunlarini çok oynuyorum
  7. S

Hz=FPS? Hz ile FPS sorunsalı

144hz bı ekranda 500-600 FPS aliyorum 144 fpsmi veriyo ekran bunu yeni öğrendim ama evet diyende var hayir diyende tartışmaya açık
  8. S

Gigabayte B550 anakarta güncelleme geldi

Yeni bır uygulama merkezi versiyonu var, güncelleme yapmak ister misiniz ? Aynen bu şekilde bı yazı düşmüş ekrana nedir ne değildir hiç bilmiyorum nereyi guncelliyo ne degiscek yani güncelleme yapmak sağlıklımi yavaşlatırmi fln
  9. S

Ryzen 5 5600 kaç derecede zarar görmeye başlar

İşlemcim 84 derecelere çıkıyor sıvı soğutucuyu bir iki ay içinde alicagim bu şekilde kullandığım zaman zarar gorurmu
  10. S

FPS sorunu FPS gittikçe düşüyor

Ekran kartı rtx 4070 İşlemci ryzen5 5600 Valorant oynarken ilk başlarda 500-600 arasında FPS aliyorum ama 1 ay geçti uzerinden ve 300-500 lerde ve genel olarak 400 un assagisi alıyorum işlemci sogutucum yok işlemcim darboğaz yapıyo biliyorum ama bu kadari fazla değilmi işlemci sogutucum yok oyun...
  11. S

İşlemci ısınma sorunu

Ekran kartim rtx 4070 işlemcim AMD ryzen 5600 Valorant oynarken 500-600 arası FPS aliyorum 700 hatta 800 u bile zorladığı oluyor ama işlemcim yüzde 40 kullanım ve 70-80 derece arası sürekli 80 i geçtiği nadirde olsa oluyo bu kadar ısınması normalmi valorant çok zor bı oyun değil 1693160035 Ve...
  12. S

Windows 11 pro güvenlik duvarı kendiliğinden açılıyor

bilgisayari kapatıp açtığım zaman kendiliğinden açılıyo crackledigim oyunların dosyalarını siliyo nasıl kalıcı kapatırım
  13. S

Walpaper onerileri ..

1920×1080 HD duvar kağıdı öneriniz varmı HD olmasada olur
  14. S

bilgisayardan koku geliyo

Alalı 10 gün aliyo ve aldığımdan beri oyunlardaykrn bı koku yaymaya başlıyo yanık gibi bı koku içinde jelatinmi bıraktılar çözemedim sizde oluyomu Rtx4070 Ryzen5600
  15. S

Çözüldü✓ Valorant açarken çözünürlük hatası

Yeni monitör aldım böyle olmaya başladı nasıl duzelicek başka oyunlardada olucakmi? 1692741275
  16. S

Bu bilgisayar uygulaması yok ?

Nasıl geri getiricem
  17. S

YARDIM EDİN bilgisayarda bu bilgisayar uygulaması gitti

bilgisayardaki Microsoft adına 2 hesabım vardı biri yöneticiydi onu kaldırıp diğerini yönetici yapmak istedim ve yönetici hesabı ve içindekileri kaldırdım ve diğer hesabı yönetici yaptım ama şimdi gigabayt klasörü gitti bu bilgisayar uygulaması gitti napicam yardım edinn 1692739835 Üste çıkması...
  18. S

MSI güvenilir nerden indirilir

Gereklimi bilmiyorum ama bilgilerim şunlar Windows 11pro Rtx4070 Ryzen5600 Direk link atarsanız sevinirim
  19. S

PC her açıldığında Steamin ekrana çıkmasını istemiyorum

PC yeni aldım cahiliyim birazda nasıl kapaniyo
  20. S

7k 144hz hediye aldım ama fiyati niye uçuk anlamadım özelliklerine bakarmisiniz

https://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-27gn65r-b-1ms-144hz-hdmi-dp-fullhd-freesync-g-sync-ips-gaming-monitor.html monitör bu niye böyle bilmediğimiz bı ozelligi falanmi var
Geri