Arama sonuçları: *

• Users: azadzohre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. azadzohre

Red Switch RGB Oyuncu Klavyesi Önerisi

Herkese selam arkadaşlar, benim için 1200-1300TL bandında oyuncu klavyesi önerebilir misiniz?. Özellik olarak kırmızı switch olması, tuşları tek tek renklerini ayarlanabilir ve deri bir bilek desteği olmasi önemli. Bu özelliklerde ne önerebilirsiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  2. azadzohre

24 inç Gaming Monitör Tavsiyesi

Herkese selam arkadaşlar, bana 24 inç boyutunda minimum 144hz oyuncu monitörü önerebilir misiniz?. Kullanım amacım oyun oynama film izleme vb. şeyler. Bütçe olarak çok bi bütçem yok zaten karta taksitle alıcam onun için çok pahalı olmayan bi ürün önerirseniz sevinirim. Şimdiden cevablarınız için...
  3. azadzohre

Fotoğraf Çekme Özelliği Olan Araç Kamerası Önerisi

Herkese selam arkadaşlar, bana bir düğmeyle fotoğraf çekebilen kaliteli bir araç kamerası lazım, bildiğiniz bir model var mı?
  4. azadzohre

Oyun Koluyla Windoews'u Kontrol Edebilir miyim?

Herkese selam, bir sorum olucaktı, bende monster pusat clutch model bir gamepad var ben bu gamepadi kullanarak windowsu kontrol edebilir miyim? Yani benim istediğim bilgisayarı televizyona bağlayıp hiç bir şekilde klavye mouse kullanmadan koltuğumda oturduğum yerden gamepadle kontrol etmek...
  5. azadzohre

Asus Rog Zephyrus G14 Alınır mı ?

Herkese selam arkadaşlar, sizce "Asus Rog Zephyrus G14 GA402NJ-L4034" alınır mı ? Özellikleri kısaca ryzen 7 7735HS işlemci rtx 3050 6GB 95W ekran kartı 16GB Ram 512 GB m2 ssd(ssd yi 2 tb ile değiştirebilirim) Özellikleri bu şekilde sizce alınır mı alınmaz mı Alınmaz ise 14" en düşük rtx 3050...
  6. azadzohre

14 inç RTX 4000 serisi Laptop Önerisi

Herkese selam, bildiğiniz 14 inç RTX 4000 serisi ve i7 veya Ryzen 7 işlemcili laptop var mı ? Araştırmama rağmen bulamadımda.
  7. azadzohre

Ubuntuda Ekran Paylaşımı Yapamıyorum

Herkese selam, ben Ubuntu 22.04.2 LTS kullanıyorum ve Discord'da ekran paylaşımı yapmak istediğimde siyah ekran görünüyor. Aynı şekilde google remote desktop uygulamasından bağlandığımda da siyah ekran gözüküyor. Bunun çözümü var mı ?
Geri