Arama sonuçları: *

• Users: Rias745
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Motivasyon konuşması videolarına ASMR videosu koyan TikTok kanalının ismi neydi?

Videoyu TikTok'da görmüştüm kayıtlamıştım, kanalı da videoyu da bulamadım. Kanalın ismini belki bilen vardır. Şöyle yardımcı olmak için detay vereyim: Sıcak yatağınız varsa diğer insanlara görse %80 daha şanslısınız. Görme yetiniz varsa görmeyen insanlara göre %70 daha şanslısınız, vesaire...
  2. R

National Geographic'in sırtlan gibi memeliler hakkındaki belgeselin adı neydi?

Eskiden benim kayıt etmiş olduğum bir video da denk geldi. Şimdiden belirteyim belgeselin maalesef videosu yok olsaydı bende bulabilirdim. 5 Yıl falan geçmiş. Video şu tarihe ait 2018-06-21 04-09-55 videoda 1:15 saniyede National Geographic dediğini duyabilirsiniz. Ben o zaman sırtlanlarla...
  3. R

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Kuzey ve Yıldız'ın tatlı yediği bölüm neydi?

Arkadaşlar, dizi komik gelebilir ama önyargılı olmayın bu diziyi izleyip de bu bölümü bilen birisi varsa çok sevineceğim. Her yerde aradım ettim bulamadım ya. Bölüm hakkında biraz bilgi vereceğim. Bölüm sahnesiyle ilgili bilgi vereceğim bölümü bulmama birisi yardımcı olabilir. Bölümün kısa bir...
  4. R

Kurtlar Vadisi Pusu Erhan ve Hüsnü Yalınkılıç tartıştığı bölümün ismi nedir?

Hüsnü Yalınkılıç: "sen hangi cinssin, sarhoş anasına söver deli anasına sövmez." diye diyalog geçiyor. Video: Videoda da görüldüğü gibi bölümün konusu hastanede geçiyor. Erhan'nın kolu olmadığı da gözüküyor 42 bölümden sonrası gibi geliyor bana ama bulamadım bilen yazarsa sevinirim.
Geri