Arama sonuçları: *

• Users: metehan47
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Laptopa monitör bağlama

lenovo ideapad gaming 3 15IAH7 model bir laptopa sahibim. Laptopun kendi ekranı 165 hz ve ekran kartım rtx 3060. CS oynadığım için ekranın boyutu bana küçük geliyor ve rahat edemiyorum o yüzden monitör almayı düşünüyorum lakin bilgisayarımda displayport çıkışı yok ama thunderbolt 4 typc çıkışı...
  2. M

Mailime you have been hacked mesajı geldi

arkadaşlar gece 00.01 de mailime kendi mailimden bu mesaj başlığı altında up uzun dolandırıcı mesajı geldi normalde mail başka bir epostadan gelse umursamaz geçerdim lakin birisi benim epostamdan bana bu maili göndermiş yani epostama girmeyi başarmış bir sıkıntı olur mu olursa ne yapabilirim ?
  3. M

Ram Tavsiyesi lenovo İdeapad Gaming 3

Arkadaşlar bilgisayarım lenovo ideapad gaming 3 15IAH7 içinde 16 gb bir adet ram var ve bir tane de boş slot var içindeki ramin birebir aynısından buldum Samsung 16 GB 3200 MHz DDR4 SODIMM M471A2G43BB2-CWE Ram içindeki ram bu lakin fiyatı 1500 tl uyumluluk açısından sıfır sıkıntı yaşamak için...
  4. M

Çözüldü✓ Laptop için Soğutucu Fan Alınır mı?

Laptop da sıcaklıklar oyunlarda 95 derecelerde geziniyor ve fps drop yememe sebep oluyor soğutucu fan alınır mı? eğer alınır diyorsanız piyasadaki soğutma performansı ve malzeme kalitesi iyi olan soğutucular nelerdir ?
  5. M

Teknosa Razer DeathAdder Essential mouse

mouse 599 TL'ye düşmüş bu fiyata alınır mı ?
  6. M

Termal Macun Yenileme Sonrası Sıcaklık Değişmemesi

iyi günler bundan tam 1 yıl önce almış olduğum lenovo ideapad 3 gaming 15IAH7 bilgisayarımın termal macun yenilemesi yapmak için kasayı açtım. Termal macun işlemi öncesi oyunlarda 90-95 derece arasını gören işlemci şuan mx6 marka termal macun sürmeme rağmen 95-100 dereceleri görüyor. Termal...
  7. M

Çözüldü✓ your pc ran into a problem and needs to restart hatası

arkadaşlar geçen ay lenovo ideapad gaming 3 15IAH7 modelinde bir laptop aldım kurulumunu kendim yaptım ve geçen haftaya kadar sorunsuz kullanıyordum lakin son zamanlarda 2 kere mavi ekran sorunu aldım. Olay ikisinde de şöyle gerçekleşti CSGO oynarken oyunu alt-tab yapıp google a girdim googla...
Geri