Arama sonuçları: *

• Users: ateseren11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ateseren11

Palm Grip Mouse Önerisi

Arkadaşlar selam, el ölçülerim: 17x9 cm. Palm Grip tutuş için 1500-2000 TL civarında kablosuz fare önerebilir misiniz?
  2. ateseren11

10 Bin TL Kablosuz Ekipman Önerisi

Arkadaşlar selam 10 Bin TL bandında kablosuz fare klavye ve kulaklık önerebilir misiniz? (elim 17cm ve palm tutuyorum)
  3. ateseren11

7-8 bin TL kablosuz oyuncu ekipman önerisi

Arkadaşlar merhaba, ekipmanlarımı yenilemek istiyorum ve önerilerinize ihtiyacım var. Bana 7-8 bin TL civarında; Kablosuz mouse, kablosuz klavye ve kablosuz kulaklık önerebilir misiniz?
  4. ateseren11

8500 TL Monitör önerisi

Arkadaşlar selam, yeni sistem aldım ve sistemim için 2k çözünürlükte bir monitör bakıyorum. Bütçem 8500 TL bandında bana 2k monitör önerebilir misiniz? Sistemim : 4070 + r5 7500f
  5. ateseren11

Bu iki sistemden hangisi alınmalı?

Arkadaşlar sizce bu iki özelleştirilmiş sistemden hangisini almak daha mantıklı? bütçem sadece kasa için yaklaşık 39-40k bandında.
  6. ateseren11

47k TL monitör dahil sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar, benim monitör dahil olacak şekilde 47 k bütçem var. Bu bütçede alabileceğim sistemler nelerdir? Hazır sistem almaya daha sıcak bakıyorum, çünkü tek tek kendim toplayamayabilirim ve hiç güvendiğim, tanıdığım bir bilgisayarcı yok. O yüzden 47k bandında monitör dahil sistem...
  7. ateseren11

4070 ti sistem 380000 TL

Arkadaşlar merhaba şu an PcKolik'te bu sistem 38.000 TL olarak satışta sizce fiyatı ve parça kaliteleri nasıl? https://pckolik.com/urun/alfa-v1-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4070ti/ Birkaç özelleştirilme ile almak istiyorum: Anakart: Gigabyte B650M DS3H. Sıvı soğutma: DeepCool LS520 SE ARGB 240...
Geri