Arama sonuçları: *

• Users: Paragon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Friends 10 sezon izleyen biri cevaplarsa sevinirim

Kız bana ilişkimiz friendsteki Joey ve Rachel'a benziyor anlamak için hepsini bitirmen gerekiyor dedi. Ne demek istedi biri yardımcı olsun.
  2. P

30000-40000 Bandında Asus Tuf a15 arıyorum

Merhabalar 30k-40k arasına asus stuf gaming laptop arıyorum mümkünse free Dos olsun...
  3. P

Kulak içi kulaklık önerisi

Ortalama 1500 lira bandında mikrofon kalitesi iyi (en azından telefon ile konuşabileceğim) bir kulak içi kulaklık arıyorum ama 2000 çok zorlarsam 2500 bandına gidebilirim önerilerinizi bekliyorum 1697743782 Daha çok oyun için değil günlük kullanım için ses kalitesi iyi bir şey arıyorum
  4. P

Laptop çantası önerisi

Üniversitede beni rahat ettirecek 15.6 inç boyutuna uygun laptop çantası arıyorum 1000 lirayı geçmesin
  5. P

Kali linux için wi-fi adaptör önerisi

Kali linux üzerinden siber güvenlik çalışmak için usb wi-fi adaptör arıyorum bşr kaç tane buldum ama fiyatları yüksek geldi 200-250 liraya öneride bulunur musunuz
  6. P

Acilinden Laptop Önerisi 23K

maksimum 25k ya kadar bütçem var 20-23k civarı bir laptop arıyorum yarın öğlene kadar vaktim var acilinden yardım ederseniz güzel olur yazılım mühendisliği okuyacağım bu yüzeden üniversitede götürecek bir şey arıyorum
  7. P

Çözüldü✓ 20-25K Arası Üniversitede Götürecek Laptop Tavsiye

Üniversitede yazılım mühendisliği okuyacağım beni mahcup etmeyecek bir laptop arıyorum. Aradığım özellikler: Isınma sorunu düşük olsun her tarafa soğutucu taşımak istemiyorum Oyun performansı iyi olursa güzel olur Ekran IPS panel olsun Sessiz olsun en azından kütüphanede yanımdakileri rahatsız...
Geri