Biraz internette de araştırdım. laptop sadece günlük kullanım için kullanılacak basit işler için yani. casper nirvana x600 amd olan versiyonunu düsünüyorum suan ama kararsız kaldım buraya sormak istedim sizin bildiğin bu fiyat bandında 25in üstüne de çıkmadan x600 den daha iyi olacak şekilde bir...
3-4 gün önce bilgisayar kendi kendine kapanıyordu oyun oynarken. şuan kapanma yok ama valorant oynarken birden fps drop yemeye başlıyorum fps bi 1 oluor bi 500 oluyor. aynı zamanda valo kapalıyken imleç donması yaşıyorum. direkt pc donuyor. gittim ekran kartını-ramleri çıkardım sildim geri...
Lütfen yardım edin.Arkadaşımla sadece ranch oynamak istemiştim. Gt730 ekran kartına sahip, oynadığımız farklı oyunlarda var ve hiç bi sorun yok. ranch aldık gireriz dedik driver hatası veriyor. tamam driver güncelleriz dedik baktık nvidianın sitesinde en güncel 475.14 sürümü vardı indirmeye...
Eski bir google hesabıma girmem lazım ama şifresini hatırlamıyorum şifremi unuttum dediğimde telefona kod attimmi bro dio okay lan at diyom kod atio giriom kodu sonra bide o kurtarmaya çalıştığım gmaile link attığını o linke basarak şifremi değiştirebileceğimi / direkt giriş yapabileceğimi...
Beyler selamın aleyküm se 214xt argb soğutucunun kurulumunu yapıp bilgisayarı açalı 5 dakika oldu mükemmel soğutuyor ama ben bunun renk kontrolünü nasıl yapılacağını bilmiyorum anakart üzerinde jrgb vardı onunla argb kontrol edilir deniyordu o yüzden zaten argb almıştım ona taktım zaten ama...
bayram harçlığıyla 850tl topladım ve şuan kullandığım klavye a4tech bildiğin ofis klavyesi bayadır kullanıyorum ama artık tutukluluk yapmaya başladı pil ile alakalı bir sorun değil zaten kablolu bir klavye değil klavye değiştirmeyi de düşünüyorum merak etmeyin 800tl ye psikopat mekanik hisli...
pc ye yeni m2ssd mi takıp kurulumumu yaptım ama msiafterburnerı yükleyince acılmadi sil yükle yaptım yine olmuyo silerken geri yüklediğimde ayarlarım kalmasın diyorum yine bişey değişmiyo
sadece bu var
M2ssd takıcam b550anakart kendi sogutucusu var anakartın onu kullanıcam ama sabitlemek icin vida yok hic 2 slot var zatendiger slotu çıkartıp onun vidasını kullansam bisey olurmu
r5 5600 işlemci kullanıyorum kendi normal soğutucusunu kullanıyorum ve 80 dereceye falan çıkıyor undervolt yaptığımda 68 e indi ama ne kadarda güç kaybı yok deselerde için rahat etmiyor ve 68 bile fazla önerebileceğiniz bi soğutucu varmı
ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım yada sizin "bu kulaklık daha iyi moruq bunlari boşver sen bunu al" diye önerebileceğiniz yine aynı bütçede bir kulaklık varmı...
Başlıktaki gibi 10 dolarım var bir çekilişten kazanıp hesaba aktardım hazır indirimlerde gelmişken sizce 10 dolara alınabilecek güzel bir oyun var mı birde red dead online nasıl bir şey güzel mi sizce almalı mıyım?
Youtubede yorumlar ve açıklama kısmı sağ tarafa geçmiş aşağıdada sadece farklı videolar var normalde açıklama ve yorumlar aşağıda oluyordu başka hesaplarda sorun yok kendi hesabıma girince hep böyle oluyor, bütün ayarları kurcaladım bir şey bulamadım nedenini bilen varmı
Merhabalar, ben r5 5600 işlemci kullanıyordum oyun oynarken çok ısınıyordu undervolt yaptım gerçektende sıcaklığı düştü sonra eco mode diye bişeyde varmış oda sıcaklık düşürüyormuş ikisinin arasındaki fark ne eco mode mu daha iyi undervolt yapmakmı daha iyi ikisini aynı anda yapsam bişey olurmu...