Arama sonuçları: *

1. K

İstanbul için lrf set önerisi

Merhaba hayırlı akşamlar ben İstanbul Büyükçekmece de oturuyorum fiyat performans lrf set almak istiyorum aklımda legalis 2-12 (230 veya 244) var makina daiwa exceler 2000 var İstanbul için uygun bir set midir
  2. K

İnternet altyapı sorunu

Merhaba şuan yaşadığım yerde hiçbir internet sağlayıcının altyapısı yok Türk Telekom görüştüğümde altyapının 1 yıl veya daha fazla sürede getirebilir ve bulunduğum yerde boş port olmadığı için şuan hiçbir şekilde altyapılı internet alamıyorum bu süreci daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak...
  3. K

Öneri Mouse ve mousepad önerisi

Mouse da kaliteli wireless bir model almak istiyorum mousepad FP bir ürün almak istiyorum ne almamı önerirsiniz
  4. K

Yardım SAĞLAM ALTYAPISIZ İNTERNET VAR MI?

MERHABA BENİM YENİ TAŞINACAĞIM EVİMDE ATLAPI OLMADIĞI İÇİN İNTERNET KULLANAMIYORUM ALTYAPISIZ ÖNEREBİLECEĞİNİZ SAĞLAM BİR İNTERNET VAR MI
  5. K

Yardım PC internet sorunu yaşıyorum

Benim evin İnterneti 200 Mbps wifi de bu hızları alıyorum ama PC kablo ile bağlı olmasına rağmen 100 Mbps veriyor bunu nasıl düzeltebilirim
  6. K

Yardım İnternetim PC olağan hızını vermiyor

Ben Türk Telekom 200 mbps internetim var evde telefondan hız testi yaptığımda 200 mbps alıyorum ama PC kablo bağlantılı olmasına rağmen 100 Mbps veriyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz
  7. K

Yardım R7 7800 veya 9800 soğutucu önerisi

Ben bu işlemcilerden birini almayı düşünüyorum ama soğutucu olarak hava soğutma mı yoksa sıvı soğutma mı almalıyım ne alabilirim öneride bulunurmusunuz en fazla 5000 çıkabilirim ama o kadar para bu işlemciler için soğutucuya vermek mantıklı olur mu
  8. K

Bilgisayarda FPS aniden düşüyor

arkadaşlar pc de ani fps düşmesi yaşıyorum oyunlarda takılma oluyor sorunun kaynağını bulamadım yardım edermisiniz sistem özellikleri İ5...
  9. K

Yardım İ7 14700k veya r7 78003xd için soğutma önerisi

Bütçem var ama aşırı pahalı soğutma olmazsa daha iyi olur
  10. K

Öneri Hyperx cloud 2 wireless Amazon indirim

Bu ürün Amazon da 4.5 k fiyatında bu fiyata alınır mı bu fiyata daha iyi ürünler varsa önerir misiniz
  11. K

Öneri Wireless gamın kulaklık önerisi

7 bin TL ye kadar güzel bir wireless kulaklık önerisi yapar mısınız
  12. K

Öneri Wireless kulaklık kullanıcı yorumları

Wireless kulaklık almak istiyorum ama ne alacağıma bir türlü tam karar veremiyor gönlüm hyperx cloud serisinden birini almak istiyor ama bazı kötü yorumlar kafamı karıştırıyor kullanıcıları varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız
  13. K

Öneri Wireless oyuncu kulaklığı

Kaliteli marka wireless kulak üstü kulaklık önerisi yapar mısınız
  14. K

Yardım FP OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

FP dereceli oyunlarda kullanmalık kulaklık önerisi
  15. K

Yardım Havit gamenote fuxi h3

Havit kulaklık bu fiyata alınır mı kalite olarak iyi midir
  16. K

Yardım M2 ssd önerisi yapar mısınız

1tb M2 ssd önerisi yapar mısınız 2000 TL ve altında bütçem var
  17. K

Yardım Fiyat performans M2 ssd önerisi

Bütçem 2000 TL uygun fiyatlı M2 ssd önerisi yapar mısınız
  18. K

Yardım Bu klavye bu fiyata alınır mı

Havit gameton kb890l marka https://ty.gl/jiw6zb39yo
  19. K

Öneri Eyoos z11t 800 TL ye alınır mı

Bu klavye bu fiyata almak mantıklı mı yoksa farklı bir klavye mı alsam daha iyi olur Logitech g410 gibi
  20. K

Yardım FP mekanik klavye önerisi yapar mısınız

800 TL bandında %60 lık klavye önerisi yapar mısınız
Geri