Arama sonuçları: *

• Users: Ğ Fedaisi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ğ Fedaisi

David Goggins'in "Benim Canım Yanmaz" Kitabının Çevirisi Nasıl?

David Goggins'in kitabının Türkçe çevirisi vasat diyorlar, okuyan var mı? Anlamını bozacak derecede mi kötü çevirisi?
  2. Ğ Fedaisi

Yardım Bütün Oyunlar Çöküyor ve Cs2 Siyah Ekrandan Masaüstüne Gidip Gidip Duruyor

CS2 açılmama videosu ektedir, bunu düzeltmek için ne yapmalıyım? Resmen hiçbir oyunuda giremiyorum bütün oyunlar çöküyor, witcher 3 olsun fs 25 veya pubg falan, oyuna girince donuyorlar ve çöküyorlar. Pubg'nin hata raporunu foto olarakda ekledim. https://streamable.com/thlgpa (VİDEO) Sistem...
  3. Ğ Fedaisi

Güç Kaynağı Yetersizliği Oyunlarda Fps Drop'larına Sebep Olur Mu?

500W Aerocool VX Plus psu'um var ve aşağıda yazdığım sistemde CS2'de ve diğer hikayeli oyunlarda Aşırı fazla FPS Drop yiyorum, CS2'de FPS'i 60 80'e çekince stabilleşiyor, sırf bu sorundan dolayı rami çift slot 32GB yaptım yine düzelmedi. He birde bugün CS2 ve furmark açınca sistem birden...
  4. Ğ Fedaisi

Yardım DIMM ile UDIMM Ram beraber kullanılır mı?

Merhaba Bende Goodram var, 2. elden ram alacağım bütün teknik özellikleri hatta marka model bile aynı tek fark işte bu DIMM farkı. Benimkisi UDIMM, alacağım olan DIMM, bi sorun olur mu? İnternette sorun olmaz diyen daha fazla ama sorun olur diyende var.
  5. Ğ Fedaisi

Tekrardan Ram İndirimi gelir mi?

Foruma bi hafta girmedik deli indirimler gelmiş, bir daha gelir mi acaba? Tek bellek ile hiçbir ağır oyunu oynayamıyorum aşırı fps drop var.
  6. Ğ Fedaisi

Rtx 3060 Ti mi Rtx 3060 mı alınmalı?

•Rtx 3060 Ti Gigabyte 3 fanlı: 20 dk furmark temp 81, hotspot 101 (içi açılmış) •Rtx 3060 12GB Msi Gaming x Trio 3 fanlı: Furmark yapılmadı ama satıcı 60 ı geçmez diyor. (İçi açılmamış, güvenlik bantlı) Sizce 3060'ı alıp geçeyim mi yoksa 3060 ti mi alsam? İkiside aynı fiyat.
  7. Ğ Fedaisi

Sahibinden satın alınan ilan iptal edilse yarına para iade gelir mi?

Ekran kartı satın almıştım pg ile, satıcı kargoyu haftasonu vercem diyince bende iptal etmeyi düşünüyorum para yarına gelir mi? Banka kartı Enpara.
  8. Ğ Fedaisi

Aula SC680 2.4 Ghz usb olmadan kullanılır mı?

Merhaba Aula SC680 aldım normalde mouse'un altından 2.4ghz usb çıkar ama artık Usb bu mouse'larda bulunmuyormuş (mağaza böyle dedi) bilgisayara bağlanan 8K dongle ile kullanıyorum sizce iade etmeli miyim?
  9. Ğ Fedaisi

MCHOSE X9 yazılıma nasıl bağlanılır?

Merhabalar MCHOSE X9 kulaklık aldım fakat yazılıma bağlanamadım bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
  10. Ğ Fedaisi

Yeni Üyeler "Sıcak Fırsatlar🔥" Konusu Açamasın!

Bazen saçma sapan indirim konusu açanları görüyorum çoğunluk böyle yeni üyelerden oluyor. Benim tavsiyem belli bi süre zaman geçirmiş üyeler konu açsın zaten kısıtlı zamanımız var belki iki indirim yakalarız diyoruz sonrada saçma sapan indirim konularından asıl indirimleri kaçırıyoruz.
  11. Ğ Fedaisi

Gorillaz Bilet Fiyatı

Bu fiyatlar ne olm Aranızda Gorillaz 2026 bileti alan var mı?
  12. Ğ Fedaisi

Ryzen 7 5700 ile Rx 9060 xt darboğaz yapar mı?

Sorum başlıktaki gibi fakat işlemci düz 5700, x3d değil.
  13. Ğ Fedaisi

Ram fiyatları düşer mi?

Fiyatları görünce gözümden yaş geldi bune olm 1 ayda 2 kat zam yapmışlar yazıklar olsun varya bu ekominin içine eden bir diğer faktörde bu uyanık satıcılar vallahi yazıklar olsun be. Şimdi dostlar sizlere sorum bu fiyatlar düşmez mi hiç?
  14. Ğ Fedaisi

🔥İndirim Nothing Phone 1 İndirim 🔥

Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) 12.499 TL yerine 9.999 TL https://www.n11.com/urun/nothing-phone-1-8-gb-128-gb-nothing-turkiye-garantili-46319058?magaza=nothing-turkiye
  15. Ğ Fedaisi

Playstation 5 Pro vs Xbox Series X

GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum fakat Playstation 5 Pro'lar feci pahalı, bunun yerine 2. El Xbox Series X almayı düşünüyorum GTA 6'yı kaldırır mı?
  16. Ğ Fedaisi

Yardım Torrent üzerinden indirilen dosya nasıl açılır?

Dodi repack'den qbittorrent ile gow ragnorak indirdim dosyalarda oyunun uygulaması gözükmüyor setup'a tıkladım böyle yazı çıktı tıklıyorum her yere bir şey değişmedi açılması için ne yapabilirim.
  17. Ğ Fedaisi

SteamRip Gow Ragnorak açılmıyor

SteamRip'den gofile bölümünden Gow ragnorak indirdim fakat açılmıyor ve hata veriyor ne yapmalıyım açılması için?
  18. Ğ Fedaisi

Bu şablonun adı nedir

Bu reels'daki şablonun adı nedir?
  19. Ğ Fedaisi

Donate sistemi tavsiyesi

Link üzerinden bağış yapılan bir donate sistemi arıyorum tavsiyelerinizi beklerim.
  20. Ğ Fedaisi

Aşırı fazla kablo yığını nasıl düzenlenir?

Olm burası ne lan böyle bi bakayım şuraya dedim kablolar doğal yaşam oluşturmuşlar resmen buraya. Varsa babayınızın hayrına şurayı adam akıllı hale getirecek ucuzundan bi aparat önerin yav. :peeposad:
Geri