Arama sonuçları: *

• Users: Ğ Fedaisi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ğ Fedaisi

Sahibinden satın alınan ilan iptal edilse yarına para iade gelir mi?

Ekran kartı satın almıştım pg ile, satıcı kargoyu haftasonu vercem diyince bende iptal etmeyi düşünüyorum para yarına gelir mi? Banka kartı Enpara.
  2. Ğ Fedaisi

Aula SC680 2.4 Ghz usb olmadan kullanılır mı?

Merhaba Aula SC680 aldım normalde mouse'un altından 2.4ghz usb çıkar ama artık Usb bu mouse'larda bulunmuyormuş (mağaza böyle dedi) bilgisayara bağlanan 8K dongle ile kullanıyorum sizce iade etmeli miyim?
  3. Ğ Fedaisi

MCHOSE X9 yazılıma nasıl bağlanılır?

Merhabalar MCHOSE X9 kulaklık aldım fakat yazılıma bağlanamadım bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
  4. Ğ Fedaisi

Yeni Üyeler "Sıcak Fırsatlar🔥" Konusu Açamasın!

Bazen saçma sapan indirim konusu açanları görüyorum çoğunluk böyle yeni üyelerden oluyor. Benim tavsiyem belli bi süre zaman geçirmiş üyeler konu açsın zaten kısıtlı zamanımız var belki iki indirim yakalarız diyoruz sonrada saçma sapan indirim konularından asıl indirimleri kaçırıyoruz.
  5. Ğ Fedaisi

Gorillaz Bilet Fiyatı

Bu fiyatlar ne olm Aranızda Gorillaz 2026 bileti alan var mı?
  6. Ğ Fedaisi

Ryzen 7 5700 ile Rx 9060 xt darboğaz yapar mı?

Sorum başlıktaki gibi fakat işlemci düz 5700, x3d değil.
  7. Ğ Fedaisi

Ram fiyatları düşer mi?

Fiyatları görünce gözümden yaş geldi bune olm 1 ayda 2 kat zam yapmışlar yazıklar olsun varya bu ekominin içine eden bir diğer faktörde bu uyanık satıcılar vallahi yazıklar olsun be. Şimdi dostlar sizlere sorum bu fiyatlar düşmez mi hiç?
  8. Ğ Fedaisi

🔥İndirim Nothing Phone 1 İndirim 🔥

Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) 12.499 TL yerine 9.999 TL https://www.n11.com/urun/nothing-phone-1-8-gb-128-gb-nothing-turkiye-garantili-46319058?magaza=nothing-turkiye
  9. Ğ Fedaisi

Playstation 5 Pro vs Xbox Series X

GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum fakat Playstation 5 Pro'lar feci pahalı, bunun yerine 2. El Xbox Series X almayı düşünüyorum GTA 6'yı kaldırır mı?
  10. Ğ Fedaisi

Yardım Torrent üzerinden indirilen dosya nasıl açılır?

Dodi repack'den qbittorrent ile gow ragnorak indirdim dosyalarda oyunun uygulaması gözükmüyor setup'a tıkladım böyle yazı çıktı tıklıyorum her yere bir şey değişmedi açılması için ne yapabilirim.
  11. Ğ Fedaisi

SteamRip Gow Ragnorak açılmıyor

SteamRip'den gofile bölümünden Gow ragnorak indirdim fakat açılmıyor ve hata veriyor ne yapmalıyım açılması için?
  12. Ğ Fedaisi

Bu şablonun adı nedir

Bu reels'daki şablonun adı nedir?
  13. Ğ Fedaisi

Donate sistemi tavsiyesi

Link üzerinden bağış yapılan bir donate sistemi arıyorum tavsiyelerinizi beklerim.
  14. Ğ Fedaisi

Aşırı fazla kablo yığını nasıl düzenlenir?

Olm burası ne lan böyle bi bakayım şuraya dedim kablolar doğal yaşam oluşturmuşlar resmen buraya. Varsa babayınızın hayrına şurayı adam akıllı hale getirecek ucuzundan bi aparat önerin yav. :peeposad:
  15. Ğ Fedaisi

Marlboro Edge bozdu artık

Bence bozdu ya şuan Winston Dark blue içiyorum daha fazla zevk alıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
  16. Ğ Fedaisi

Ekran kartı çayı kaynatma derecesine gelmiş

Bune olm çay kaynatma derecesine gelmiş lan kart, içi hiç açılmadı kart 1650, içi toz yumağı, temizleyip macun sürersek sıcaklıklar normal değerlere gelir mi acep arkadaşlar? o.O2
  17. Ğ Fedaisi

M2 SSD Vidasının Allah Belasını Versin

Şu hayatta kaybolsa bulunması en imkansız şey M2 SSD vidasıdır, unutun bu Cengiz hanın mezarını veya Ahit sandığını. Bu vidayı yere ve özellikle kasanızın iç tarafına düşürdüyseniz geçmiş olsun vida backrooms'a düşmüş oluyor. Lanet olsun bu vidaya, hep nefret etmişimdir düştüğüm durumlara bak...
  18. Ğ Fedaisi

Yardım Ekran kartı kırmızı ışık yakıyor

Sistem çalışıyor oyun oynanıyor fakat kırmızı ışık yanıyor ne yapmalıyım?
  19. Ğ Fedaisi

UEFI windows kurdum fakat bios açılıyor

Nedense böyle oluyor, kurmadan önce bios'dan ayar mı yapmalıydım yardım ederseniz sevinirim. Anakart:Gigabyte B450 s2h
  20. Ğ Fedaisi

Rtx 5060 sistem tavsiye

Rtx 5060 sistem ariyorum varsa tavsiyeleriniz beklerim. Birde donanım arşivinin şöyle bir sistemiyle karşılaştım alınır mı? https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/
Geri