Arama sonuçları: *

• Users: Ğ Fedaisi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ğ Fedaisi

40 Bin Lira Laptop Tavsiye

Bi gaming laptop önerir misiniz fiyatının hakkını verenden.
  2. Ğ Fedaisi

İstanbul İçi 2. El Sistem Önerisi

İstanbul Anadolu içinden 2. El sistem almayı düşünüyorum kampanyalı hazır sistemde yok bu aralar, şöyle sistem buldum 35 bine sizce alınır mı? Rtx 4060 Ryzen 5 7600 Corsair Vengeance 2x16gb 5200 Mhz Cl40 Kingston nv3 gen4x4 2tb 5000/6000 Msi Pro B650m B Rampage Mesh kasa ve rampage 650w bronze...
  3. Ğ Fedaisi

Hangi 9060 XT Sistemi Almalıyım?

Dostlar sıfır sistemlerde kampanya olmadığından 2. el 9060 xt 16gb sistem alacağım sizce bu iki sistemden hangisini alayım biraz kararsız kaldım: 1. Sistem: 1- gigabyte a620m h 6400mhz(oc) 2- crucial pro ddr5 ram 16gb 6000mhz 3- Fazeon F4 F4E650BBM ARGB Fanli 650 W ATX Oyuncu kasa 4-...
  4. Ğ Fedaisi

Nabıyonuz Nasılsınız La?

Ortalıkda kampanyalı sistemde yok, hayat sarmıyorda yks'de arka makata girdi zaten. Siz nabıyonuz nasılsınız?
  5. Ğ Fedaisi

40 Bin TL Hazır Sistem Tavsiyesi

Cs oynayacam nalet olsun, mümkünse itopya olmasın, kampanyalı hazır sistem gelmeside çok uzun sürer gibi? Ne alayım dostlar gaming gen tr de 7500f 5060 sistem 40 bin tl alayım mı onu? Yardım lütfen çoğ sinirliyim bu üttopyaya🦵🏿
  6. Ğ Fedaisi

10 Bin Liraya Monitör ve Ekipmanlar Nasıl?

Dostlar 10 bin liraya aşağıdaki ihtiyaçları satın alacağım daha iyi tavsiyesi olan var mı? Yoksa alıyorum? Klavye Monitör Kulaklık Mouse
  7. Ğ Fedaisi

5 Bin TL Mönitör Tavsiyesi

Dostlar 5 6 bine monitör alcam kalan parayada klavye mouse ve kulaklık alacağım. 10 bin lira var. hem mouse klavye hem de monitör beraber tavsiye edebilirseniz iyi olur.
  8. Ğ Fedaisi

50 Bin TL Laptop Tavsiyesi

50 bin tl bütçe ile gaming laptop önerisi verir misiniz?
  9. Ğ Fedaisi

Bilgisayar, Yks Sürecine Zarar Verir mi?

Beler cümleten sa, ben şimdi evin içinde pc var diye yks'ye çalışamam dedim, ekipmanlarla vs. 3060 ti li sistemi ekipmanlarla 50 bine sattım ama işte yokluğunu çekiyorum yeniden mi alsam diyorum sıfır bi sistem. Akşam yapacak birşeyim yok çünkü. Acaba sabahları evin dışında kütüphanede ders...
  10. Ğ Fedaisi

David Goggins'in "Benim Canım Yanmaz" Kitabının Çevirisi Nasıl?

David Goggins'in kitabının Türkçe çevirisi vasat diyorlar, okuyan var mı? Anlamını bozacak derecede mi kötü çevirisi?
  11. Ğ Fedaisi

Yardım Bütün Oyunlar Çöküyor ve Cs2 Siyah Ekrandan Masaüstüne Gidip Gidip Duruyor

CS2 açılmama videosu ektedir, bunu düzeltmek için ne yapmalıyım? Resmen hiçbir oyunuda giremiyorum bütün oyunlar çöküyor, witcher 3 olsun fs 25 veya pubg falan, oyuna girince donuyorlar ve çöküyorlar. Pubg'nin hata raporunu foto olarakda ekledim. https://streamable.com/thlgpa (VİDEO) Sistem...
  12. Ğ Fedaisi

Güç Kaynağı Yetersizliği Oyunlarda Fps Drop'larına Sebep Olur Mu?

500W Aerocool VX Plus psu'um var ve aşağıda yazdığım sistemde CS2'de ve diğer hikayeli oyunlarda Aşırı fazla FPS Drop yiyorum, CS2'de FPS'i 60 80'e çekince stabilleşiyor, sırf bu sorundan dolayı rami çift slot 32GB yaptım yine düzelmedi. He birde bugün CS2 ve furmark açınca sistem birden...
  13. Ğ Fedaisi

Yardım DIMM ile UDIMM Ram beraber kullanılır mı?

Merhaba Bende Goodram var, 2. elden ram alacağım bütün teknik özellikleri hatta marka model bile aynı tek fark işte bu DIMM farkı. Benimkisi UDIMM, alacağım olan DIMM, bi sorun olur mu? İnternette sorun olmaz diyen daha fazla ama sorun olur diyende var.
  14. Ğ Fedaisi

Tekrardan Ram İndirimi gelir mi?

Foruma bi hafta girmedik deli indirimler gelmiş, bir daha gelir mi acaba? Tek bellek ile hiçbir ağır oyunu oynayamıyorum aşırı fps drop var.
  15. Ğ Fedaisi

Rtx 3060 Ti mi Rtx 3060 mı alınmalı?

•Rtx 3060 Ti Gigabyte 3 fanlı: 20 dk furmark temp 81, hotspot 101 (içi açılmış) •Rtx 3060 12GB Msi Gaming x Trio 3 fanlı: Furmark yapılmadı ama satıcı 60 ı geçmez diyor. (İçi açılmamış, güvenlik bantlı) Sizce 3060'ı alıp geçeyim mi yoksa 3060 ti mi alsam? İkiside aynı fiyat.
  16. Ğ Fedaisi

Sahibinden satın alınan ilan iptal edilse yarına para iade gelir mi?

Ekran kartı satın almıştım pg ile, satıcı kargoyu haftasonu vercem diyince bende iptal etmeyi düşünüyorum para yarına gelir mi? Banka kartı Enpara.
  17. Ğ Fedaisi

Aula SC680 2.4 Ghz usb olmadan kullanılır mı?

Merhaba Aula SC680 aldım normalde mouse'un altından 2.4ghz usb çıkar ama artık Usb bu mouse'larda bulunmuyormuş (mağaza böyle dedi) bilgisayara bağlanan 8K dongle ile kullanıyorum sizce iade etmeli miyim?
  18. Ğ Fedaisi

MCHOSE X9 yazılıma nasıl bağlanılır?

Merhabalar MCHOSE X9 kulaklık aldım fakat yazılıma bağlanamadım bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
  19. Ğ Fedaisi

Yeni Üyeler "Sıcak Fırsatlar🔥" Konusu Açamasın!

Bazen saçma sapan indirim konusu açanları görüyorum çoğunluk böyle yeni üyelerden oluyor. Benim tavsiyem belli bi süre zaman geçirmiş üyeler konu açsın zaten kısıtlı zamanımız var belki iki indirim yakalarız diyoruz sonrada saçma sapan indirim konularından asıl indirimleri kaçırıyoruz.
  20. Ğ Fedaisi

Gorillaz Bilet Fiyatı

Bu fiyatlar ne olm Aranızda Gorillaz 2026 bileti alan var mı?
Geri