Arama sonuçları: *

• Users: Emin1854
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Ups Önerisi,Karşılaştırması

FSP F/P1000 1.000 VA bu UPS mi yoksa Schneider electric BVS1000I-GR bu mu ikisi arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? PC için
  2. E

Yardım SteelSeries QCK large benzeri mouse pad önerisi

Konu başlığında belirttiğim gibi şu an SS QCK+ large kullanıyorum bunun yüzeyi nedir bilen var mı Speed mi hybrid mi bu tarz mouse oad önerisi olan var da yardımcı olabilir mi?
  3. E

Yardım Kablonet alınır mı.?

Binamıza afiş asmışlar yeni kampanya Kablonet internet nasıldır GPON eve kadar fiber var oyunda ping kötü olur mu hiç kullanmadım sorun yaşar mıyım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  4. E

Yardım Msi b850 gaming plus wifi6e alınır mı

Başlıkta belirttiğim gibi bu anakart alınır mı
  5. E

Yardım Kablosuz kulaklık önerisi

6500 7000K arası fiyata kulaklık almayı düşünüyorum ama aklımda sadece Cloud 3 s Wireless vardı ama bazı forumlara ses kalitesi kötü deniliyor bazılarına iyi deniliyor arada kaldım başka önereceğiniz kulaklık var mı bir de sadece FPS oyunu oynuyorum Valorant gibi çok nadir başka oyunlar oynuyorum.
  6. E

Razer blackshark v2 hyperspeed vs cloud 3

Razer BlackShark V2 HyperSpeed Mi Cloud 3 mü daha iyi ikisi de 4500 TL civarlarında Razer kablosuz Cloud 3 kablolu önemli olan ses kalitesi ve mikrofon genelde sadece FPS türü oyunlar oynuyorum arada farklı oyunlar oynuyorum FPS oyunları için bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  7. E

Yardım 360 hz monitör önerisi

Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi 360Hz güzel bir monitör arıyorum sadece FPS oyunları oynuyorum Valorant CS gibi yani GtG değeri 1 ya da 0.5 ms ideal 1080p IPS panel önerileriniz varsa bekliyorum. Bütçe 15k birde şuan kullandığım monitör dell g2524h 280hz den 360 mantıklı mı
  8. E

Yardım Vatan mı pckolik mi?

Bir tane anakart almak istiyorum fiyatlar aynı Vatan Bilgisayar mı daha iyi garanti sürecinde yoksa PcKolik mi?
  9. E

Yardım Colorful B650M Plus Wi-Fi V15 – sürekli arıza ve servis mağduriyeti

Arkadaşlar, Oksid servisiyle yaşadığım süreci paylaşmak istiyorum. Sinerji’den aldığım anakartı 1-2 hafta sorunsuz kullandım, sonra RAM slotlarını test ederken 3. slotun bozuk olduğunu fark ettim. Sinerji beni Oksid servisine yönlendirdi. İlk kez garantiye ürün göndereceğim için biraz...
  10. E

Yardım Anakart jack girişleri çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar en az 4 5 saattir bununla uğraşıyorum normal ben bir tane anakart almıştım 1 ay önce falan 1 tane RAM slotu bozuk çıktı servise gönderdim sonra değişti bana gelen anakartı taktım her şey tamam bir açtım jacklar çalışmıyor ama kasanın ön paneli çalışıyor sonra biraz araştırdım...
  11. E

DeepCool Matrexx 55 Mesh V4 C alınır mı

Yukarıda belirttiğim gibi bu kasa alınır mı
  12. E

Yardım Acil Kasa önerisi lazım

Arkadaşlar sistemime sıvı soğutucu aldım ama kasanın üst bölümüne 240mm olabiliyor yazmasına rağmen sığmadı RAM'lerim yüksek olduğu için bana büyük bir kasa önerir misiniz?
  13. E

240mm vs 360mm sıvı soğutucu

Kasamın üst kısmı 240mm sıvı soğutucu destekliyor benim istediğimde aslında kasanın üst bölümüne sıvı soğutucu takmak ama çoğu kişi sıvı soğutucu alacaksan 360 al diyorlar ya 240mm alığ üste takacağım ya da ön tarafa 360 ama ön tarafa takarsamda ömrü daha kısa olur diyorlar ve üst taraf ile ön...
  14. E

Kick VPN'siz açılmıyor

Normalde hiçbir sıkıntı olmadan giriyordu ne alaka bilmiyorum ama bugün Kick'e girmek istediğimde VPN ile giriliyordu sadece goodbye DPI ile giriyorum şu an.
  15. E

Yardım MSI Spatium M480Pro vs Kingston KC3000

Bu iki SSD'den birini almayı düşünüyorum MSI fiyatı 3500 Kingston 4300 TL hangisi daha iyi aralarında fazla performans farkı yok ise MSI tercih ederim fiyatdan dolayı ama KC3000 de soğutma var MSI da yok diye biliyorum.
  16. E

Yardım Ryzen 7 7700 sıvı soğutucu önerisi

Şu an kullandığım soğutucu ID-Cooling SE-214-XT RGB ve işlemci oyunda 65 75 arası ama ben biraz daha en fazla 60 derece olsun istiyorum 60 dereceyi geçmesini istemiyorum sıvı soğutucu önerilerine açığım. Kasa BitFenix Nova Mesh SE tg ARGB.
  17. E

Yardım VARMILO Minilo75 HE alınır mı

[H3 id='VARMILO+Minilo75+HE+alnr+m']VARMILO Minilo75 HE alınır mı[/H3]
  18. E

Anakartımda Bluetooth var ama yok diyor

Anakartımda Bluetooth var daha yeni aldım anakartı ama şu an lazım oldu Bluetooth ama PC'de Bluetooth yok diyor.
  19. E

Yardım Colorful anakart BIOS güncellemesi için hazırlanan USB'yi algılamıyor

Colorful Battle-AX B650M-Plus Wi-Fi V15 anakart flash belleği görmüyor. BIOS güncellemesi yapacaktım
Geri