Arama sonuçları: *

1. atakanondas

MİKROFON HİÇBİR ŞEKİLDE SES ALMIYOR TÜM YOLLARI DENEDİM ALLAH İÇİN YARDIM

Mikrofon ile alakalı tüm ayarlar olması gibi sürücüler güncel izinler açık kayıt kısmından her şeyi ayarladım daha dün akşam çalışıyordu bugün çalışmıyor bluetooth kulaklığımı bağladığımda onun mikrofonundan ses gidiyor sadece steelseries kulaklığımın mikrofonundan ve laptopun mikrofonundan ses...
  2. atakanondas

Öneri Müzik Dinlemek ve Oyun Oynamak İçin Gaming Kulaklık Tavsiyesi Eylül 2023

1800TL bütçe ile yakın bir zamanda gaming kulaklık almayı planlıyorum. Asıl önceliğim kaliteli malzeme olması pedlerinin birkaç ay içinde hemen soyulmasını istemiyorum zaten öyle saatlerce oynayan ve durmadan kulaklık takan birisi değilim jabra elite 4 active'im var telefondan onunla müzik...
  3. atakanondas

Çözüldü✓ MSI LAPTOP KURULUMDA SURUCU GOZUKMUYOR

Kurulum sirasinda surucu goremiyoruz biod ayarlarindan vmd'yi kapatmaya calistik ama oda ise yaramadi RST VMD indirmeye calistik ama onuda beceremedik acil yardim edebilir misiniz?
  4. atakanondas

Yardım Hyundai Getz 1.4DOHC Motor Yagi Onerisi

2010 Model Hyundai Getz 1.4DOHC Benzin LPG var arkadaslar (kuzenimin). Motor yagini degistirecegiz hangi kalinlikta hangi marka yag onerirsiniz?
  5. atakanondas

Yeni Gelecek Olan Laptopa Kurmam Gereken Baslica Program,Driverlar.

Msi Katana 17 RTX4060 modelini satin aldim yakin zamanda elime gecmis olur ilk defa (sifir) laptop aliyorum geldiginde oncelikle windows surumu olarak 10 mu 11 mi kuralim sizce (ben 10'cuyum ama herkes guncel olan olsun diyor). 2. Olarak driver olarak sirasiyla nelerin kurulmasi lazim bazi...
  6. atakanondas

Çözüldü✓ İncehesap Firmasinin Rezalet Kazıklama Yöntemi !

Hepsiburadadan bugün İncehesap saticisindan msi laptop siparisi olusturdum katana 17 modeli ve 45.499tl fiyati vardi. Aksam oldugunda ise incehesap gaming gecesinde ayni urun 42.999tl'ye dusmus,buraya kadar her sey normal olay simdi basliyor. Hepsiburadayi arayip iptal etsem kredi kartina ne...
  7. atakanondas

Çözüldü✓ Legion 5 Pro R7 6800H RTX3060 alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-pro-amd-ryzen-7-6800h-16gb-1tb-ssd-rtx3060-freedos-16-wqxga-tainabilir-bilgisayar-82rg00hutx-p-HBCV000040CF4H?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail 42K'ya kadar oyun ve yazilim icin laptop alacagim. Herkes 4000 serisi olsun yeni nesil olsun dedi...
  8. atakanondas

STEAM KART KABUL ETMIYOR

Forza Horizon 5 Indirime girmis sabahtan beri almaya calisiyorum ama boyle sorun veriyor yemin ederim biktim steamin su sacma sapan islerinden yapikredi worldcard ile de denedim papara ile de denedim ikisinde de boyle dedi steam cuzdan bakiyesi satan site olsa oyle alacaktim ama yine alamadim...
  9. atakanondas

Çözüldü✓ Msi Pulse GL66 RTX3070Tİ Bu Fiyata Alinir mi?

Üniversite yazilim muhendisligi icin ve oyun oynamak icin 40-41k'ya kadar bilgisayar aliyorum butcemi asiri zorlayamam yaninda zaten kulaklik mouse vs. de alinca +2-3k eklenmis olacak. Aylardir arastiriyorum karsima cikan birisi msi'dan baska hicbiri alinmaz diyor msi piyasanin devi diyor digeri...
Geri