Arama sonuçları: *

• Users: Atakanzie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Temu alışverişimde sıkıntı çıkar mı?

Siparişim vergi eklenince 30 Euro sınırını aşıyor. 7 parça eşya var toplamda Gümrükte sıkıntı çıkarmı ?
  2. A

Tablet Hızlı Şarj Sorusu

Yakın bir zamanda "Samsung Galaxy Tab S9 Fe+" Model tableti alacağım fakat kutu içerisinden şarj aleti çıkmadığını öğrendim Ürün 45w ile hızlı şarj olabiliyormuş , benim elimde orijinal Xiaomi 67w Hızlı Şarj adaptörü var yeni bir adaptör almak yerine tabletimi bu adaptörle şarj edebilirmiyim (...
  3. A

Dil öğrenme uygulamalari

Ücretli/Ücretsiz bildiğiniz güzel dil öğrenme uygulaması varmı a1 seviyesi olan ingilizcemi geliştirmek istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. A

Yardım ssd okuma yazma düşük hız sorunu

amazon.com linkteki ssdyi aldım ve vaat ettiği değerleri verip vermediğini denemek için crystal disk mark testine soktum sonuçlar aşağıdaki gibi sizce ürün sahte mi ??
  5. A

Mekanik klavye önerisi 2-3k

Mekanik bir klavye arıyorum genel kullanım için . Kriterlerim ; - Türkçe QWERTY (Mümkünse) - Ses tekerleği - Sessiz switch red,Brown,silver gibi -Tercihen bilek destekli Not: bütçemi zorlarsam 3k ya çıkarabilirim.
  6. A

Öneri TKL Klavye Önerisi 800-1000TL

Masamda pek yerim Yok TKL bir klavye arıyorum Mekanik olması şart değil beni birkaç yıl götürecek bir klavye arıyorum. %60`lık klavye önermeyin fonksiyon tuşlarını çok aktif kullanan bir insanım.
  7. A

Yardım Ehliyet Zammı ve Yaş Sınırı Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?

Merhaba Ocak 2006 doğumluyum yılbaşından sonda gelecek olan ehliyet zammından olabildiğince az etkinelmek istiyorum 18 i doldurmadan kursa yazılmam mümkünmü? Konuyla alakalı bilgisi olanlardan mesaj bekliyorum :giggle:
  8. A

Öneri Televizyona telefondan görüntü aktarabilecek kablo önerisi

Telefonumdan televizyonuma maçları izlemek için görüntü aktarmak istiyorum önerebileceğiniz güzel bir type c to hdmi kablo varsa önerilerinizi bekliyorum. Miracast vs önerecekler için söylüyorum arada gecikme olmasını istemiyorum ayrıca internet hızlarım düşük. Bütçem 300-400 civarı
  9. A

Güç Kaynağı Tavsiyesi

Sistem i7 3770 - işlemci ASUS P8H61-M LX R2.0 - anakart rx570 4gb - ekran kartı 2x8gb ddr3 1600mhz - ram 1x1tb hdd - 1x120gb ssd 1 adet 120mm fan Şuanda halihazırda gigabyte ın 420w lık psu var 420 yetermi yetmezse kaçlık almalıyım ? Bütçe 1k civarı
  10. A

Çözüldü✓ RX 570 işlemci , anakart ve psu önerisi.

Bütçem 1.5-2k arası 2. elde, 0 parçada bütçem 2-3k arası rx570 ekran kartıma işlemci ve anakart tavsiyesi verirmisiniz. Psu 0 alıcam bütçe 700
  11. A

Çözüldü✓ 2. El Ekran kartı tavsiyesi

Yakın zamanda 4 senedir sistemimde kullandığım gt730 um bozuldu tamire gönderdim 700 lira fiyat çektiler tamire para vermektense 2. el ekran kartı almak istiyorum bütçem 1700-1800tl arası ne alabilirim? Sistem İşlemci : i5-2400 Anakart : ASUS P8H61-M LX R2.0 Ram : 4x4 8gb ddr3 Psu : Gigabyte 420w
Geri