Abi geçenlerde bozuştuğum kişiyle bi karşı karşıya geliyoruz okulda o yanımdan geçerken kafayı yiyorum afedersiniz ama onun kolunu yerinden çıkartmak istiyorum bu ayrıca bana durduk yerede geliyor birisi benimle iletişim kurunca dahada kafayı yiyorum +1 +1 artıyor ben sizce bu kafayla ne kadar...
Merhabalar dostlarım size bir sorum var laptoplarda bulunan bu HDMI girişleri varya heh işte ona bir monitör bağlıyacağım fakat monitörün hz'si 144 olacak peki bu ayar laptopa gelir mi ? (daha fazla bilgi verebilirim)
Sistemi bi başlatıyorum ekran kartı hemen 70 derece sonra işlemci sonra 88 derece termal macun artık ölmüştür değil mi ? fan hızlı dönüyor bu arada (5 aylık) + (Laptop)
Hocalarım en düşük sistem gereksinimli oyunda leptop cayır cayır yanıyor 97 derece evet evet 97 derece ama oyun değiştirip valoranta girersem 70-75 arası oluyor sizce ne yapabiliriz sizlerle
Otomatik dönen fanı zorla ayarlayabilirmiyiz yada ana karttan ayarlayabilirmiyiz ana kartımın modeli lnvnb 161216 çünkü program ilede olmuyor yardımcı olabilir misiniz (program önermeyin + msı afterburner tavsiye etmeyin mavi ekran veriyor)
Oyun oynarken 70 derece olan işlemci ve 70-75 derece olan ekran kartım artık maşşAllah'ı var artık cpu 85-90 derece gpu 87 derece termal macun ölmüş olabilir mi ? (5 ay önce alınmıştır leptop)
bir video izlerken sistem soğuma ilkesi olduğunu fark ettim fakat bende yok gelişmiş güç ayarlarına girince bir şey fark ettim sistem soğuma ilkesi yok laptop kullanıyorum modeli ise Lenovo V15 G2 ITL işlemci güç yönetiminde olurmuş fakat bende yok yardım edebilirmisiniz ?
Ram belleğimin frekans gücüne bakarken farklılık keşif ettim oda ram frekanslarının aynı olmamasıydı fotoğraf burda hangisine inanmalıyım ki eğer ise ayarlana biliyorsa söyler misiniz Lenovo V15 G2 ITL ana kart ise lnvnb 16,12,16
yaşanan her şeyi açıklayorum oyun oynarken düşük sistem gereksinimli bir oyun oynuyorum ve işlemcim 90 derece şaka gibi değil mi ? ve o oyun roblox
peki valorant oynarken işlemcim kaç derece biliyormusunuz ? 70 75 derece arası ben anlamıyorum yardım edermisiniz ?
İşlemcim yük altında değilken 97 derece 4 ay önce aldım hiç böyle bir şey olmazdı işlemcim ise 1135G7 11.nesil ve ve oyun oynarken (valorant) işlemcim 70 derecenin üstünede çıkmazdı unutmayın ne yazarsanız yazın ona bile razıyım :D (leptop lenovo)