Arama sonuçları: *

• Users: Queshen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Asus Laptop Kullanırken Siyah Ekran Veriyor

Arkadaşlar selam, şu anda kullanmakta olduğum ASUS TUF FA506ıı BQ018t model laptop son 6 aydır kullanırken siyah ekran veriyor. Aslında buna tam olarak siyah ekran denir mi bilmiyorum çünkü arka planda çalışan video, ses vs. varsa bu olaydan sonra hepsi gidiyor. Ses vs. gelmiyor. PC'ye herhangi...
  2. Q

RTX4000 serisi sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba, RTX4070 veya daha üstü olacak şekilde bütçenin 70.000 olduğunu göz önünde bulundurursak nasıl bir sistem toplamalıyım?
  3. Q

Yardım 18 yaş altı kripto alabilir mi?

Arkadaşlar merhaba, 17 yaşında kripto alım satımı yapılabilir mi? BtcTurk'den yapabilirsin diyenleri gördüm lakin emin olamadım deneyimli olanlarin fikirlerini bekliyorum.
  4. Q

Philips 55PUS8807 Alınır mı?

Arkadaşlar PlayStation 5 için Philips 55PUS8807 alınır mı? Kullanan var mı? Alternatif olarak ne alabilirim?
  5. Q

PS5 Hala alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba, PS5 almayı düşünüyorum lakin Sony'nin TR'den çekilme mevzusu falan vardı bir ara (güncel durumu bilmiyorum). Ondan dolayı tereddütteyim. Fikirleriniz nedir? Alınır diyen arkadaşlar bir de 4K 120Hz fiyatı çok uçuk olmayan TV önerisinde bulunabilir mi?
  6. Q

Her isteyen tasdikname alabilir mi?

Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz ki MEB yeni yayınladığı düzenlemesiyle örgün eğitimden açık liseye geçişleri kaldırdı. Lakin halk eğitim merkezini arayıp sorduğumda tasdiknameyi alıp yine de kayıt yaptırabileceğimi söyledi. Bu tasdiknameyi her isteyen alabiliyor mu? 1 sene devamsızlıktan dolayı...
  7. Q

Sıfırdan pc toplayacağım, sistem önerisi istiyorum

Arkadaşlar merhaba, sıfırdan pc toplayacağım ve sizden öneri istiyorum. Bütçe 50K, güzel bir şey olursa bir tık daha üzerine çıkabilirim. Toplayacağım pc yi hem iş hem oyun için kullanacağım. Fiyata harici ya da dahili fark etmeksizin monitör de alacağım. Çift monitör yapmayı düşünüyorum...
  8. Q

Laptop için termal macun önerisi

Arkadaşlar elimde ASUS TUF serisi bir laptop var. 2 yıldır günde en az 5 saat açık olacak şekilde aktif olarak kullanıyorum. Bugüne kadar herhangi bir termal macun yenilemesi ya da fan temizliği yapmadım. Artık sıcaklık değerleri de anormal seviyeye geldiği için termal macununu Hydronaut ile...
  9. Q

ASUS TUF laptop sıcaklık değerleri nasıl?

Arkadaşlar elimde ASUS TUF serisi bir laptop var. 2 yıldır günde en az 5 saat açık olacak şekilde aktif olarak kullanıyorum. Bugüne kadar herhangi bir termal macun yenilemesi ya da fan temizliği yapmadım. 2-3 gündür belirli bir süre açık kaldıktan sonra, ekran birdenbire kararıyor (siyah ekran)...
Geri