Arama sonuçları: *

1. N

Psu 6+4 pin , Anakart 24 + 8 pin.

Elimde HP PS-4321-1HB 320 watt psu var 6 + 4 pin kablosu var. Anakartta ise 24 pin atx güç girişi var bu psu yu anakarta takmamın bir yolu yok mu yenisini mi almalıyım?
  2. N

SonOyuncu Launcher virüslü mü?

En son TLauncher in kendi kaynaklarından java indirterek pc lere virüs bulaştırdığını görmüştüm.Aynı kendi sitesinden java indirmesi yapan SonOyuncu da var sizce SonOyuncu launcherin virüslü olma ihtimali var mı?
  3. N

Office 2021 tek cihaz için olan Retail key 2 cihazda kullanılırsa ne olur?

Office 2021 pro plus Tek cihaz için retail key aldım fakat alırken 1 cihaz için dediler aynı anda 2 cihazda açarsam key iptal olur mu yoksa sadece uygulama etkinleştirmeyi yapamaz mı?
  4. N

350 TL Kulak İçi Kulaklık Önerisi

350-400 TL civarında kulak içi , Fiyat/Performans , Kulaktan düşmeyen , Kulakta ağrı yapmayan , Sesi sağdan geliyorsa sağdan,Soldan geliyorsa soldan(Stereo idi sanırım.) veren kulaklık arıyorum önerilerinix var mı? NOT : Kablolu kulaklık arıyorum ve Bütçeyi en fazla 450 TL civarına çıkartabilirim.
  5. N

Aliexpressten X99-S anakart alırken dolandırılır mıyım?

Aliexpress'te şöyle bir anakart buldum : https://www.aliexpress.com/item/1005006230663878.html?mp=1 566 TL diyor sizce alınır mı? Dolandırılır mıyım?
  6. N

Bir OEM key in üzerine başka bir OEM key yazabilir miyim?

Bilgisayarımda bir Windows 11 Home OEM key ile kurulu geldi ve ben bunu Windows 11 Pro yapmak istiyorum Ürün anahtarını değiştir kısmından Windows 11 Pro OEM keyini girsem Windows 11 Pro ya yükseltebilir miyim?
  7. N

Kablosuz mouse bilgisayarın açılmasını engelliyor.

Bilgisayarda kablosuz farenin alıcısı takılı iken bilgisayar bios açılış ekranındaki yazıda takılı kalıyor , alıcıyı çektiğim zaman kaldığı ise yerden devam ediyor ve görev yöneticisindeki bios zamanı kısmındaki süre alıcı ne kadar süre takılıysa o kadar saniye yazıyor.Bunun bir çözümü var mi...
  8. N

Half Life 1 Açılmama hatası

Cs 1.6 olarak girdiğimde girmekte fakat half life olarak deneyince oyun önce yanıt vermiyora düşüp sonra kapanıyor.
Geri