Arama sonuçları: *

• Users: iZzdead
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. iZzdead

Çözüldü✓ Yenileme hızı ayarlanmıyor

biglisayarımı kaldırdım ve yeniden açtığımda 180 hz monitörümün hz ayarını yapamıyorum desteklenmiyor yazısı ile karşılaşıyorum . daha önce hz ayarlanabiliyordu nasıl düzeltirim
  2. iZzdead

Çekirdek yalıtımı açamıyorum

Ne yaptıysam açamadım valorant hata veriyor açmamı istiyor ama tik yok.Bellek erişim koruması kısmını nasıl açarım.
  3. iZzdead

superlight skates öneri

Logitech G Pro X Superlight kullanıyorum ve wraith skateslerini beğenmedim fareyi çevirirken çamur üzerinde çeviriyormuşum gibi bir hissiyat verdi bana,hızlı bir skates önerisi istiyorum aklımda tiger ice almak var başka ne önerirsiniz.
  4. iZzdead

oyunum kastığı için sistem değişikliği

genellikle valorant oynuyorum ve kasma sorunu yaşıyorum bilgisayarımda hangi parçayı yada parçaları değiştirirsem kasma sorunum düzelir ssd okuma yazma hızı 1700/1600 tersi olabilir ama değerlerı bunlardı. (konuya fazla hakim değilim:)) neyi yükseltmemi önerirsiniz fps artışı için.
  5. iZzdead

uygun fiyatlı f/p klavye

numlock istemiyorum kesinlike klavyede önerileri beklıyorum tşkkürler
  6. iZzdead

Monitörden görüntü alamıyorum

Akşama kadar bilgisayar başında zaman geçiriyorum bilgisayarı akşam kapatıyorum sabah tekrar pc tuşunu bastığım zaman monitör görüntü vermiyor sinyal yok diyor hdmı girişlerini değiştirdim tek tek denedim hepsini hem pc de hem monitörde iki hdmı çıkışı var ama görüntü alamadım monitörü alalı 4...
  7. iZzdead

Dp kablosu nereye takılmalı

Elimde bir ucu dp diğer ucu hdmı kablo var hangi ucunu kasaya hangi ucunu monitöre takmam gerek.
  8. iZzdead

Dp kablo görüntü vermiyor

Selamlar. Monitör sıfır ve ayrı olarak sıfır dp kablo aldım, hdmı takınca görüntü geliyor ama dp kabloyu taktığım zaman görüntü alamıyorum neden olabilir.
  9. iZzdead

Ne tür mouse pad almalıyım

Logitech süperlight aldım sensim düşük valorant oynuyorum ne tür mouse pad almam gerek.
  10. iZzdead

Kasayı kargolayacağım

Kasamı kargolayacağım ekran kartını sökmem gerekiyor mu? sökmezsem ne olur?
  11. iZzdead

Monitöre fare takmak

Faremi ve kulaklığımı monitöre taksam daha hızlı tepki ve ses alır mıyım?
  12. iZzdead

Garantiden gelen ürün

https://shbd.io/s/iHr2OtFX Lütfen artık birisi söyleyebilir mi garantiden gelen sıfır ürünü neden açıp kullanmıyorlar çok ucuza satıyorlar, almak istiyorum ama bir türlü içime sinmiyor. Sizce üründe herhangi bir sorun var mıdır?
  13. iZzdead

Değişim ürünü klavye

Garantiden yeni gelen değişim ürünü sıfır kutu jelatinli klavye alınır mı arkadaşım satıyor, merak ediyorum herhangi bir sorunu var mıdır sizce, güvenebilir miyim?
  14. iZzdead

İnternet altyapısı türk telekom

Yaklaşık bir hafta önce başvurdum kabul edildi, sizce ne kadar sürede altyapı gelir, 2 ayı bulur mu gelmesi.
  15. iZzdead

%60 klavye tavsiye

650 tl bütçem var %60 klavye almak istiyorum uzun ömürlü güvendiğiniz markalar varsa görmek istiyorum teşekkürler.
  16. iZzdead

Çözüldü✓ 2.el monitör neye dikkat edilmeli

Aoc 27inç 165 hz 1 ms monitör alırken neye dikkat etmem lazım.
  17. iZzdead

Kulak içi kulaklık öneri

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-earbuds-hx-hsceb-rd-kulak-ici-fiyati,411529575.html https://www.kzturkiye.com/kz-zna Sizce hangisini almalıyım fps oyunu oynıcam ses kasma önemli benim için.
  18. iZzdead

HyperX Cloud kulak içi kulaklık

HyperX Cloud Earbuds HX-HSCEB-RD Kulak İçi Kulaklık almayı düşünüyorum daha önce kullananların tavsiyelerini merak ediyorum, mikrofonu sesli sohbetlerde yeterli düzeyde mi.
  19. iZzdead

2. El toplama bilgisayar

2. El pc alcam ekran kartı 4 senelik bilgisayarda alırken neleri test etmem gerekiyor
Geri