Arama sonuçları: *

• Users: shewxye
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. shewxye

Yardım PSU'da Arıza Var Arıza Ve Öneri

Kullandığım Psu'da Arıza Var Fakat Ne Olduğunu Tam Bilmiyorum. OCCT Uygulamasında power testi yaptığımda pc otomatik olarak kapanıyor. Bu Psuyu Değiştiricem Fakat Şimdilik Geçici Olarak Pcyi Kullanmak İçin Ne Yapmam Gerekiyor Pcyi Hiç Bi Şekilde Kullanamıyorum Kendi Kendine Kapanıyor yada yüke...
  2. shewxye

Yardım İşlemcimin Temel Hızı 3,20 Ama 3,50lerde Geziyor

Ryzen 5 1600 SixCore İşlemcimde Overlock Yok Ve Temel Hız 3,20 Olmasına Ramen İşlemcim Şuan 3,50 lerde geziniyor Güç Planı Üzerinden Oynama Ne Kadar Yapsamda İşlemiyor Güç Planı Çalışmıyor AnaKart Üzerinde Yani Biosda OverClock Daha Önce Yapmıştım Fakat PCye Format Fln Attım Yani Şuan OverClock...
  3. shewxye

Ekran Kartı Öneri ( amd r5 1600 )

PC ÖZELLİKLERİM - amd ryzen 5 1600 (amd stok fan) - ram 16 gb 8x8 - amd rx 580 4gb (çift fan) - gigabyte b450m H Monitörler - asus tuf gaming 165 IPS 1ms 24 inç - LG marka küçük 75 hz mönitör ekran karti değiştirmeyi düşünüyorum öneri olarak ne önerirsiniz 2. el alabilirim kendi ekran...
  4. shewxye

Ekran Gidiyor Fakat Bilgisayar Çalışmaya Devam Ediyor

Beyler, Ben herhangi bi oyunda veya başka bişeyde iken bi anda ekran gidiyor. Ama bilgisayar işiklari ve fanlari dönmeye devam ediyor. Tahminim Ekran Kartinda Bir Sorun Var. Bu durumu benden başka yaşiyan ve çözebilen oldu mu. PC ÖZELLİKLERİM - amd ryzen 5 1600 (amd stok fan) - ram 16 gb 8x8 -...
Geri