Arama sonuçları: *

1. MelekElif.Klc

Yardım PSU Konusunda Destek

Merhaba Arkadaşlar, Ben imzamdaki sistemi kullanıyorum ama ekran kartını değiştirmek istiyorum. Yıllardır aynı sistem. Sizden ricam bana psu önermeniz. Psu konusundan hiç anlamıyorum. 9060 xt almayı düşünüyorum. Kasam p1900b. Bütçe: 2000 belki 2500 olabilir Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  2. MelekElif.Klc

5700x için Soğutucu Önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar. Daha yeni arkadaşımdan uygun fiyata 5700x işlemci aldım fakat aşırı derecede ısınıyor işlemci stok fan (wraith stealth mevcut) ile bütçe 2k yı aşmayacak şekilde hava soğutucu önerir misiniz ? Kasa p1900b
  3. MelekElif.Klc

Çözüldü✓ Powerboost P1900B kasaya Noctua D15S sığar mı ?

Başlıkta da belirttiğim gibi bu soğutucuyu almak istiyorum kasam p1900b çok memnunum kasamdan değiştirmek istemiyorum. Çok anlamadığım için soruyorum ve ayrıca r9 5900x için alacağım. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  4. MelekElif.Klc

Çözüldü✓ Farem bozuldu acil öneri ve yardım

Öncelikle merhabalar, Bugün farem bir anda ışıkları gitti ve daha da açılmadı büyük ihtimalle tamamen fişi çekildi bu yüzden yeni bir fare ihtiyacım var. Bana 1500 liraya kadar bir fare önerisi yaparsanız çok mutlu olurum. Neden önerdiğinizi de yazarsanız sevinirim. Not: Bozulan Mouse rampage...
  5. MelekElif.Klc

R7 5800x veya r9 5900x yükseltme için hava soğutucu önerisi

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Ben işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum kasam full ddr4 şeklinde o yüzden ddr5 e geçmek istemiyorum (en azından şimdilik). Başlıkta belirttiğim işlemci modellerini düşünüyorum en azından şimdilik fakat bunlar için hava soğutucu olarak öneriniz...
  6. MelekElif.Klc

Sistemim ne kadar eder ?

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi sistem ne kadara gider ve ona göre ddr5 bir sisteme geçmek istiyorum beni yormayacak bir şey güzel olur. Opsiyon olarak apu sistem ile başlayıp hep dizdim bilgisayarımı o yüzden ddr5 apu fakat uzun zaman götürebilecek bir sistem önerirsiniz mutlu...
  7. MelekElif.Klc

Mikrofonlu kulaklık önerisi

Evet arkadaşlar konu belli bütçe belli aktif gürültü engelleme yada benzeri şekilde olan önerilerinizi bekliyorum.
  8. MelekElif.Klc

2k Uygun fiyatlı monitör önerisi

Evet arkadaşlar durum belli ekonomi belli bütçe 7.500 TL yıl bitmeden almak istiyorum. Yoksa gözüm korkuyor yılbaşından. Önerilerinizi bekliyorum. 1700844091 Demeyi unuttum mümkünse ips olarak istiyorum. Olmazsa da canımız saolsun :)
  9. MelekElif.Klc

Çözüldü✓ 2x16 ram almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nedir ?

Başlıkta da belirttiğim gibi, 2x8 ram mevcut ama değiştirmek istiyorum . Bazen çok yetersiz gibi geliyor. Rica etsem öneri olarak fiyatı uygun olup 2x16 ram var mıdır ?
Geri