Arama sonuçları: *

• Users: iTee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Adaptive Sync + AMD VRR açılmalı mı

100Hz ASUS VA24EHF monitör kullanıyorum ekran kartım da RX6600. Daha çok shooter tarzı oyunlar oynuyorum gecikmeler benim için biraz önemli. Bazı kişiler ve haber sayfaları AMD VRR'nin aksine gecikmeyi düşürdüğünü dahi söylüyor. Bazıları ise gecikme yarattığını ancak ihmal edilebilir düzeyde...
  2. I

Öneri Fiber Modem Tavsiyesi

Merhaba, fiber 100 MB internet kullanıyorum ve şu an Türk Telekom'un verdiği TP-Link Archer C5v modemini kullanmaktayım. Bunu iade edip yerine fiber desteği olan fiyat performans bir modem almak istiyorum. Öneri de yapabilirsiniz şimdilik bu attığım fotoğraftaki modemi bulabildim ama fiber...
  3. I

ASUS RX6600 OC Problemi

Ryzen 5 5500 işlemci ve ASUS RX6600 ekran kartım var ve daha önce OC ve undervolt yapmıştım bir videodan bakarak ki kendim de test ederek yaptım ve sorunsuz kullanmıştım 1 ay kadar falan. Daha sonra OC'yi kapattım ve sadece watt kilidini 100'den kaldırıp 120'ye çıkardım, uzun zamandır da hiçbir...
  4. I

Ryzen 5 5500 PBO Boost Arttırma Sorunu

Ryzen 5 5500 kullanıyorum ve bir forumda araştırma yaparken PBO boost'a +400 verirsem 4.6 GHZ ye çıkabileceğimi yazmışlardı ama ben çıkamadım sebebi nedir ve üstüne biraz daha çıksam bir sıkıntı yaşarmıyım sıcaklıkları kontrol ederek yapıyorum bu arada.
  5. I

AMD VRR input lag yapar mı?

Monitörüm ASUS VA24ehf ve Adaptive Sync destekliyor ve açınca ekran kartı ayarlarında AMD VRR etkinleşiyor sizce ikisini de kapatmalı mıyım, AMD VRR input lag yapar mı?
  6. I

CS2 5v5 nasıl girebiliriz.

Arkadaşlarım ile beraber 5vs5 atmak istiyoruz, bunun bir yöntemi yok mu CS2 için? FACEIT denedik ama yapamadık. Turnuva oluşturuyorum ama turnuvayı birkaç gün sonrasına başlaması için ayarlıyor. Bunun bence bir yöntemi vardır ama nasıl bir türlü bulamadım, birkaç gün önce erayy gibi bazı...
  7. I

Windows ses denetim masası ayarı nasıl olmalı?

Sizce bu ayarı ne yapmalıyım? 24 bit 48000Hz'de kullanıyorum şu an bazıları oyun için bunun iyi olduğunu söylüyor. Sizce hangisi ses açısından daha iyi olabilir? Bilgili birileri var ise yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  8. I

AMD Geliştirilmiş Senkronizasyon

Birkaç gün önce Twitter'da belli bir kitlesi olan CS hesabı AMD için en iyi cs performans ayarı paylaşmış ve Geliştirilmiş Senkronizasyonun açık olarak göstermiş, sizce açmalımıyım input lag yapar mı, hiç sorun yaşayan oldu mu ve ek olarak monitörüm de Adaptive Sync var (ASUS VA24EHF)...
  9. I

RX6600 veya Arc A750 hangi sistemi almalıyım

RX6600 R5 5500'lü bir sistem almıştım fakat birkaç gün sürekli kapanma problemi yaşadım. İadeye gönderdim bundan dolayı tekrar AMD almaktan korktum. Arc A750'yi almayı düşünüyorum ama o da çok sıcak çalışıyor gördüğüme göre, sizce değer mi? Arc A750'li bir sistem mi almalıyım yoksa aynı sistemin...
  10. I

Hangi Kasayı almalıyım

Attığım iki linkteki sistemlerin özellikleri aynı fakat kasa farkı var sizce hangisini almalıyım hangisinin kasası daha kalitelidir XPG olan mı Vento olan mı, birisinde 80+ White PSU var birisinde 80+ Bronze Vento ...
  11. I

ASUS VA24EHF Overclock'a değer mi

ASUS VA24EHF ips 100hz Monitör aldım, yakında kasa siparişi vereceğim inşallah, kasa geldiğinde monitörü 100hz den 120hz ye Overclock yapmayı düşünüyorum yavaş yavaş, sizce değer mi veya ilerde bir problem yaşarmıyım, lütfen gerçekten bilgili olan var ise veya deneyimli olan birisi yanıtlarsa...
  12. I

GamingGen Hazır sistem

GamingGen'den hazır sistem almayı düşünüyorum fakat kargoya verilme sürecinde sıkıntı yaşayan çok olmuş, Adana, Osmaniye tarafında oturuyorum sizce kaç günde gelir sipariş verirsem?
  13. I

Axle 1660 Super Bu sistem nasıl?

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/amd-ryzen-5-2600x-3-6ghz-gtx1660ti-6gb-8gb-ram-480gb-ssd-oyun-bilgisayari.html Bu sistemi almayı düşünüyorum ama kafama takılan tek soru Ekran kartı markası, biraz araştırdım ve kimse hakkında iyi bir şey söylememiş acaba kullanan veya...
Geri