Arama sonuçları: *

1. M

Hangisi ile başlanmalı

Spora yeni başladım ilk başta bölgeselmi çalışmalıyım yok full body mi çalışmalıyım günlük hayatta kuryelik yapıyorum günümün çoğu yürüyerek ve merdiven çıkarak geçiyor biri yazmış farklı bir forumda günlük işinizle alakalı diye
  2. M

Platformlar Arası Beraber Oynanıyormu

microsoft store dan alınan oyunu steamden giren biriyle beraber oynayabilirmiyiz oyun: 7 days to day
  3. M

FPS Bir Anda Diplere Geliyor

merhaba sistemi az önce tamirden aldım ram slotum bozuktu şuan çalışıyor valorant oynayayım dedim ama fps 250 iken bir anda 7 8 oluyor kısa süreliğine sonrasında düzeliyor bir süre sonra tekrar aynını yapıyor bunu neden yapar bilgisi olan varmı?
  4. M

Steam aile paylaşımı hata

steamde aile paylaşımı yaptığım arkadaşımı oyun oynarken 2 dk içerisinde oyundan otomatik çıkartıyor STEAM AİLE OYUN KÜTÜPHANESİ KULLANILIYOR hatası veriyor bunun çözümünü bulan varmı?
  5. M

Anakartımda dram ışığı yanıyor ve pc açılmıyor

Anakartımda dram ışığı yanıyor ve pc açılmıyor nedeni nedir ramlardan birini söktüğümde tekrardan sağlıklı şekilde çalışmaya başladı bilgisayar
  6. M

rockstar hesap giriş yapamıyorum

Bu hatayı alan varmı nedir problem hesabım mı çalındı veya çözümü konusunda yardımcı olacak birileri varmı
  7. M

Rockstar Games SORUN?

rockstar hesabıma çok uzun zamandır girmediğim için mail ve şifremi unuttum bu yüzde gta ve rdr gibi oyunlar oynayamıyorum nasıl hesabımı açabilirim bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Geri