Arama sonuçları: *

1. M

Acer nitro 5 3070 ti alınır mı

Merhaba arkadaşlar şu linkteki laptopu alacağım sadece nasıl olduğunu soğutma pil süreleri vb şeyleri sormak için konu açıyorum lütfen başka laptoplar önermeyin sadece bu laptopla ilgili şeyleri söyleyin teşekkürler. Amazon.com.
  2. M

hp victus 16 7640 hs 4060 modeli alınır mı

merhaba arkadaşlar kendime bir laptop alacağım soğutması olsun watt değeri olsun pil süresi olsun bu laptop alınır mı? önerilere açığım. https://www.amazon.com.tr/HP-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-Performans-7Z590EA/dp/B0C85JQYQ6?ref_=Oct_DLandingS_D_c992533b_10
  3. M

bufferbloat değerleri nasıll iyileştirilir

merhaba arkadaşlar tt 24 mbit paketi kullanıyorum herşeyi ayarladım amam qes değerlerini nasıl yazacağımı bilmiyorum yazdıklarım stabil olmuyor. not: sayfalarda ve videolarda akıcılık için yapıyorum.
  4. M

Yardım hp victus 4060 alınır mı

merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir laptop alacağım sizce bu laptop nasıldır pil süresi ramlerin dual channel olup olmaması tdp değeri ısınma durumu ve performansı olsun ve birde işlemci throttle yapıyor mu? teşekkürler...
  5. M

laptoplardan hangilerini önerirsiniz

merhaba arkadaşlar atacağım laptoplardan hangisi daha iyidir tdp değeri kasa kalitesi ısınma problemleri dual channel olup olmaması pil süreleri bakımından ...
  6. M

ACER NİTRO 5 3070Tİ VS ACER NİTRO 5 4060

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir laptop alacağım bu 2 model arasında kaldım: https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an517-42-amd-ryzen-7-6800h-16gb-512gb-ssd-rtx3070ti-freedos-17-3-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qgley-002-pm-HBC00004DG339 3070 Ti laptop kas gücü olarak 4070 ile eş...
  7. M

DSL hat değerleri nasıl?

Merhaba: internet ile ilgili yaşadığım sorunlar internet sitesine veya YouTube'a girmeme, girse bile dakikalarca bekleme ve sunucu bulunamadı veya Google bağlantıyı beklenmedik şekilde kapattı gibi birçok hata yüzünden arıza kaydı oluşturacağım. Bunun için hat değerlerimin nasıl olduğunu...
Geri