Arama sonuçları: *

• Users: goksel53
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. goksel53

Metin 2 Tr Tüm Hesaplara Ban Affı Geldi

hayırlı uğurlu olsun artık ne kadar oynanırsa :D Uzun zaman oldu. Hayatında her şey olağan şekilde devam etti. Ya da belki de oyunu hâlâ itiraf etmek istediğinizden daha fazla düşünüyorsunuz. İnsanlar değişir. Biz buna inanıyoruz ve geçmişteki bir yasağın sonsuza kadar geçerli olmaması...
  2. goksel53

Dfs Bilgisayar Pttawm

pttawm aracılığıyla dfs bilgisayardan ayın 27 sinde sipariş verdik 7800x3d ürün bugün kargoya verilmesi gerekirken hala pttawmde ürününüz hazırlanıyor yazıyor ve dfs bilgisayara ulaşmaya çalışınca mesai saatleri dışındayız diyip telefonlara bakmıyorlar var mı fikri olan veya aynı durumu yaşayan
  3. goksel53

9700x Alcam En Düşük Hangi Fiyatları Gördünüz

Arkadaşlar 9700x işlemci alıcam şuan 12500tl bu işlemci hiç 10 11 seviyelerine düştü mü veya 7800x3d en az kaç tl yi gördü şu aralar 11k bütçem var
  4. goksel53

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

Herkese selamlar, Uzun zamandır forumda dönen körü körüne Nvidia övme ve AMD’yi yerin dibine sokma furyasını hayretle izliyorum. Kendi bütçesine göre mantıklı olanı seçmek yerine, Nvidia kartına hak ettiğinden fazla para bayılmış ve sırf bu yüzden vicdanını rahatlatmak için her konuda AMD’ye...
  5. goksel53

🔥İndirim Zotac 5070ti Peşin Fiyatına 6 Taksit 47k

https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5070-ti-gaming-solid-sff-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html Konusu açıldı mı bilmiyorum
  6. goksel53

Vatan Web E Özel Sepette İndirim

https://www.vatanbilgisayar.com/bu-geceye-ozel-secili-urunlerde-webe-ozel-fiyatlar-kampanyasi/bilgisayar-bilesenleri/?stk=true Geceye özel ekran kartlarında ve birçok parçada indirim varmış bakarsınız
  7. goksel53

Rx9070 e geçmeye değer mi

Rx6800xt kullanıyorum 1 senedir şimdiye kadar 4k çözünürlükte fsr kalitede tüm istediğim oyunları oynattı aslında kartımdanda memnunum fakat bi fırsat düştü önüme rx6800xt üzerine 10k verip rx9070 geçsem fps farkı hisseder miyim
  8. goksel53

Çok Saçma Bir Anakart Cpu Uyuşmazlığı Yaşıyorum?

Anakartım Msi b650 tomahawk wifi İşlemcim Ryzen 5 7500f bu 2 parça birbiriyle uyumsuz nasıl diceksiniz şöyle İşlemciyi farklı anakartta kullanınca çalışıyor Anakarta farklı işlemci kullanınca anakartta çalışıyor Fakat bu 2 eşyayı birbire takınca çalışmıyor napcam anakartı garantiyede gönderdim...
  9. goksel53

70k bütçe hazır sistem önerisi

70k bütçem var hazır sistem önerisi lazım
  10. goksel53

Msi mag b650 tomahawk anakartında Cpu ve dram ışığı yanıyor

Bu anakartı alalı 1 yıl oldu hep bu sorun vardı ama eskiden 3 4dk sürüyordu şimdi 10 15dk sürüyor bazen PC açılmıyor sorun şu bilgisayar güç düğmesine basınca anakartta Cpu kırmızı ışık yanıyor dram sarı ışık ve 20 dk falan beklediğim oluyor geçmiyor bazende yeniden başlatınca açılıyor bu...
  11. goksel53

Yd telefonlar açıldı mı

açıldımı sizin telefonlar benim ki hala kapalı
  12. goksel53

Boy 195 kilo 130 koltuk önerisi

boy 195 kilo 130 koltuk önerisi gaming koltuk sağlam olması önemli
  13. goksel53

Soulframe key lazım var mı

key lazım nerden bulurum var mı elinde olan
  14. goksel53

RX 6800 XT'den RTX 3090'a Geçilir mi?

elimde 6800xt var bunu 12kdan alıcak arkadaş var diğer yandan 17k ya rtx 3090 satan tanıdığım var 3 ay kullanmış temiz kart üzerine koyacağım 5knın performans olarak karşılığını alır mıyım
  15. goksel53

Ryzen 5 7500f ve phantom spirit soğutucu kullananlar bakabılır mı

ryzen 5 7500f ve phantom spirit soğutucu kullananlar max yükte kaç derece görüyorsunuz yaz sıcağında klimasız odada
  16. goksel53

7500f msi b650 tomahawk wifi bios driver sorunu

burda sorun yaşan arkadaşlar için konuyu bırakıyım 7500f işlemciniz var ise msi tomahawk b650 anakartın son güncel bios sürümleri stabil değil donuyor bilgisayarı resetliyor en stabil sürüm benim gözlemimde 7 sürüm öncesi olan 7D75v1L adlı bios veya 7D75v1J bunlar 2024 senesinde çıkan bioslar...
  17. goksel53

Bu aylarda işlemci sıcaklıklarınız ne durumda

arkadaşlar 7500f işlemcim var ve phantom spirit soğutucum var rizede yaşıyorum ve %90larda nem 30 derece sıcaklık oluyor odamda klima yok işlemci stress testinde 85 derece görüyor sizde durumlar ne kışın 72 derecenin üstüne çıkmıyordu stress testinde
  18. goksel53

Bilgisayarı temizlemek için hava üfleme makinesi önerisi var mı

mümkünse güçlü bişey arıyorum kasam baya tozlanıyor önerileri bekliyorum
  19. goksel53

A101den aldığım beşler yaprak döner 500gram tarihi 4 gün geçmişti

a101den aldığım beşler yaprak döner 500gram tarihi 4 gün geçmişti ve yedim yedikten sonra tarihini fark ettim şuan yememin üzerinden 6 saat geçti her hangi bir belirti yok acaba zehirlenir miyin ne yapmalıyım tadında bi bozukluk yoktu
  20. goksel53

A101den aldığım beşler yaprak döner 500gram tarihi 4 gün geçmişti

a101den aldığım beşler yaprak döner 500gram tarihi 4 gün geçmişti ve yedim yedikten sonra tarihini fark ettim şuan yememin üzerinden 6 saat geçti her hangi bir belirti yok acaba zehirlenir miyin ne yapmalıyım tadında bi bozukluk hissetmedim
Geri