Arama sonuçları: *

• Users: Oru-Chan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Oru-Chan

1800 TL'ye kablolu kulaklık önerisi

Arkadaşlar 1.8k bütçem var kulaklık arıyorum, önerilerinize açığım. Şuan Havit 2002P veya Havit 2002E Pro düşünüyorum.
  2. Oru-Chan

Dinoraptzor virüsü nasıl kaldırılır?

Bu konuyu cebelleştiğim virüsü çözdükten sonra sizle paylaşmak istedim. Bilgisayarı açtığımda "dinoraptzor . org" ( site güvenli değil diye nokta arasında boşluk bıraktım) diye bir siteye otomatik olarak yönlediriliyordum. Ücretli anti-virüs programında taratmama rağmen bir türlü tespit edip...
  3. Oru-Chan

Öğretmene Laptop Tavsiyesi

İyi forumlar arkadaşlar öğretmen bir tanıdığım için internet ve ofis programlarını akıcı kullanabileceği bir laptop bakıyorum 15 bine kadar bütçesi var. Bütçe bir miktar artabilir. Teşekkürler.
  4. Oru-Chan

Youtube'dan playlist indirme

Youtube üzerinde bulunan oynatma listemi nasıl ses dosyası olarak indirebilirim. Bir çok site denedim ama tek tek indirmem gerek. Toplu indirme sağlayan site veya uygulama var mıdır?
  5. Oru-Chan

Epic Games "Mevcut Değil" hatası

Epic Games kütüphanemdeki oyunların neredeyse hepsinde mevcut değil yazıyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim. Aşağıya örnek ss koydum sayfalarca oyunum var ama indiremiyorum. 1697393759 Edit: Sorunun çözümü basitmiş, epic games'ten çıktıktan sonra görev yöneticisinden de sonlandırdım...
  6. Oru-Chan

Çözüldü✓ 25-30K arası laptop tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar 30 bine kadar bütçem var, rica etsem laptop önerir misiniz? Rtx 3050 ve 3050 ti pek ilgimi çekmiyor şimdiden teşekkürler. 1695987750...
Geri