Arama sonuçları: *

• Users: daker
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

GamePower Warcry Pulse 4xARGB Fan 850W önerir misiniz

Bu iki kasa arasında kaldım. DeepCool çok güvenilir bir marka diyorlar ama 700W PSU bana biraz yetersiz geldi. Diğer tarafta GamePower PSU'su Gold olduğu halde, 'güvenilir değil' diyor yapay zeka. 3 adet yapay zeka ile konuştum (Gemini Pro, DeepSeek ve GPT); Gemini 'DeepCool'dan şaşma' dedi ama...
  2. D

63bin TL bütçe masaüstü PC

Öncelikle merhaba zamlardan önce PC toplamak istiyorum 48 bin TL bütçem var üstüne çıkamam masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama ilk kasam olacağından dolayı bilgisizim İtopya Gaming Gen TR gibi sitelerden hazır sistem mi almalı yoksa tektek parçaları farklı yerden alıp mı birleştirmeli ekran...
  3. D

4000tl bütçe kulak içi kulaklık önerisi

4000tl bütçem var Anker Liberty 4 NC almayı düşünüyorum 4000 tl bandında öneriniz varsa sevinirim
  4. D

17.000 TL telefon önerisi

17.000 TL bütçem var telefon önerileriniz nedir? Ben Redmi Note 14s ile Redmi Note 13 Pro Plus arasında kaldım. 512 GB düşünüyorum.
  5. D

Excalibur G870 Fps sorunu

Excalibur G870 Fps sorunu Sistem özellikleri: i5-12450h/RTX 4050/2x16 Circual DDR4 Ram/1x 512 Gb Circual ssd/1x 2 Tb Seagate Barracuda ssd oyun fark etmeksizin her oyunda düşük fps alıyorum forza 5 te deneme yaptım ayarlar ekstrem deyken aldığım fps ile en düşük ayarlarda aldığım fps aynı...
  6. D

Çözüldü✓ Excalibur G870 kendini yük altında uyku moduna alıyor

Excalibur G870 bilgisayarımın termal macun ve pad değişim zamanı gelmişti. Bu sıcakta cayır cayır ısınıyordu. Araştırmalarımın sonunda Thermal Grizzly Kryonaut macun ve Thermal Grizzly Minus Pad 8 aldım. Bilgisayarın içindeki macunu sildim ve eski kuruyan padleri temizledim iyice. Sonra düzgün...
  7. D

yeni klavye alıcam bu konuda bilgisizim tercihim %60 klavye bütçem 700tl

internette araştırırken falcon marka klavye karşıma çıktı sizce nasıl https://www.amazon.com.tr/Mini-60-Klavyesi-Bilgisayar-Gölgelenmez-Mac-Siyah/dp/B09MCGYBCL/ref=sr_1_6?keywords=60%2Bklavye%2Btürkçe&qid=1693363442&sr=8-6&th=1
Geri