Arama sonuçları: *

1. K

Dolby Access Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar. Dolby Access uygulamasını bilgisayarımda gayet rahat açıp kullanıyordum fakat artık açamıyorum SS'ta belirttiğim yerde takılıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi forumlar.
  2. K

Ekran Kartı 30W civarını geçmiyor

Selamlar. 3-4 gün evvel Dell G15 5530 RTX 4060 140W i7-13650HX 16GB DDR5 Ram laptop aldım. Yüksek performanslı bir laptop içerisinde Ubuntu işletim sistemi ile geldi ve ben yerine Win11 kurdum. Laptopu Forza Horizon 5'de max ayarlarda denedim ekran kartı güç çekimi gayet normaldi +100 watt...
  3. K

PC'ye taktığım gamepadler kendiliğinden hareket ediyor

Selamun Aleyküm arkadaşlar. HP Pavilion laptop kullanıyorum. Laptopa daha önce orijinal Xbox 360 gamepadi alıp takmıştım. 2 hafta civarı bir süre sonra gamepadde sol analogun kendi kendine yukarıya hareket ettiğini farkettim. Bir süre idare ettim söktüm temizledim vs. fakat sorun düzelmedi...
  4. K

CS2 Takılma Sıkıntısı

Selamlar arkadaşlar. CS2'yi güzel bir beklentiyle indirdim ve oyunu açtım. Deathmatch'e girdim. Takım seçme ekranı geldiğinde oyun bir anda donuyor ve arkada boş map sesi dönüyor. Yani arka sesler. Ve hiçbir şekilde düzelmiyor. Donduktan sonra oyunu kapatmak için görev yöneticisini açtığımda...
Geri