Arama sonuçları: *

• Users: pegasus_2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. pegasus_2

OCAKLI FIRIN ÖNERİR MİSİNİZ?

merhaba arkadaşlar evimde mini fırın kullanıyorum ama artık geç pişirmeye başladı. ocaklı fırın(solo) almayı düşünüyorum. önerebileceğiniz ve alırken "şu özelliği olmasına dikkat et" diyeceğiniz bi fırın var mıdır?
  2. pegasus_2

Yardım EKRAN KARTI DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA

Merhaba Arkadaşlar mevcut sistemim rx 580 8gb ve ryzen 5 2600 idi. şuan gigaybte rx 7700 xt 12 gb ve ryzen 5 5600 aldım ve eskilerini çıkarıp bunları takacağım. öğrendiğim kadarıyla format gerekmiyor ama yapacağım işlemleri sırasıyla analatabilecek biri var mıdır?
  3. pegasus_2

TÜRK TELEKOM İDEFİX'TE 2000/300 İNDİRİM KUPONU

Merhaba Arkadaşlar az önce işlemci aldım. bütün siteler 3 taksit yaparken idefix 6 taksit yaptı ve fiyatta akakçede en uygun 2. sıradaydı. üstüne üstlük türk telekomdan 2000 tl üzeri alışverişe 300 tl indirimi uygulayınca çok iyi fiyata geldi. değerlendirmek isteyen arkadaşlara duyurulur...
  4. pegasus_2

Islemci yukseltme yardim

Merhaba arkadaslar Ryzen 5 2600 ve rx 580 8gb ekran kartim var. Cs2 oynuyorum genelde. Once islemci zamanlada ekran kartini yuksetlmek istiyorum. Onerilerinize acigim. Ryzen 7 5700x almayi dusunuyorum. 1.Mevcut ekran kartimda sikinti yasarmiyim. 2.isinma sorunu olur mu? Kule tipi kullaniyorum...
  5. pegasus_2

🔥İndirim BEKLENEN GRATİS %60 İNDİRİM--TÜM ÜRÜNLERDE

Tüm ürünlerde geçerli %60 indirim https://www.gratis.com/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI29y2uILhjAMVu5CDBx088wJxEAAYASAAEgL2j_D_BwE
  6. pegasus_2

Yardım B450-A PRO MAX'A KULE TİPİ SOĞUTMA MONTAJI

b450-a pro max anakartım var ve bu anakarta "nzxt t120 rgb" kule tipi soğutucu montajı yaptım. fakat anakart üzerinde rgb girişi bulamadım. yardımcı olur musunuz?
  7. pegasus_2

Heinz Acılı Mayonez 405gr - Sarımsaklı Mayonez 400gr 2li Set-110 TL

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BZ85474C/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 fiyat gayet makul arkadaşlar. almak isteyenlere duyurulur.
  8. pegasus_2

Carrefoursa 1000/400e varan indirim

Bugune ozel ihtiyaci olan degerlendirebilir.
Geri