Arama sonuçları: *

1. M

Patriot Viper Steel 3200 MHz alınır mı?

Arkadaşlar iyi sosyaller dilerim. Bu arkadaşın XMP 2.0 desteği ile 4400 MHz çıktığı yazıyor İncehesap'ta, ne kadar doğrudur? RAM almayı düşünüyorum 2x16, önerilerinize açığım. Anakart : Msi Mag B550 Tomahawk
  2. M

Ryzen 5 5600 PBO+CO değerleri nasıl olmalıdır.?

Arkadaşlar Pbo co açtım Override limiti 200 scalar x1 motherboard yaptım.Co ları ise negative all 15 yaptım lakin izlemede çekirdeklerin bazıları minimal farklı değerlerde çalıştığını gördüm sanırım 15 stabil değil anlamına geliyor değil mi yardımcı olur musunuz.?
  3. M

Bilgisayar açılışında 3 bip sesi geliyor.

Arkadaşlar merhaba günaydin.Bilgisayarı açtığım zaman 3 bip sesi geliyor ve Debugta dram kırmızı ışığı sabit yanıyor ve görüntü gelmiyor araştırdım birazcık ramlerde sorun çıkar tak tek tek dene vs. Sil felan dediler bios pilini çıkardım taktım hala devam ediyor videoyu paylaştığım linkte mevcut...
  4. M

Rx 6600 e 5600 işlemci uyumlu olur mu?

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Ekran kartım Fxf Rx 6600. Anakart B550 Tomahawk. İşlemci Ryzen 5 3600. Sizce 5600 işlemcisine geçmeli miyim? Bazı yerlerde yetersiz kalıyor gibi sanki fivem tarzı oyunlarda işlemcim fps konusunda
Geri