Arama sonuçları: *

1. H

Xiaomi eu rom çağrı bittiğinde titrememe sorunu

Yurtdışı redmi note 10 pro telefonuma dün itibariyla eu rom kurdum ama stock romda olan çağrı bittiğinde titreme özelliği eu romda yok sanırsam bilgilendircek biri var mı acaba benim için güzel bi özellikti
  2. H

Yardım Starfield premium edition ne kadar eder?

Amd rewardstan gelen starfield premium editionu satmak istiyorum kaca satabilirim acaba?
  3. H

Yardım Teknosadan aldığımız samsung tv kırık çıktı ve iade veya değişim yapılmıyor

Abimin 06.11.2023 de Teknosa üzerinden sipariş ettiği Samsung LS03BG 75" 189 Ekran 4K Ultra UHD QLED Frame TV modelli televizyon 9.11.2023de teslim aldık ve 24ünde kurulum için evimize gelindi ama panel kırık çıktı ve tutanak tutuldu. Aldığımız firma olan Teknosa iade kabul etmiyor ve Samsung da...
  4. H

Yardım STARFİELD PREMİUM EDİTİON KAÇA SATABİLİRİM

Hazır sistemimde amd ekran kartı olduğu için amd rewardstan gelen starfield premium editionu kaça satabilirim acaba? yardımcı olursanız sevinirim
  5. H

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

2 ay önce itopyadan hazır sistem olarak aldığım; ryzen 5 5600 asus pro b550m c/csm asus rog strix 6750xt 12 gb 4x8 gb skill 3600 mhz ram snowman t4 işlemci soğutucu 512 gb mld ssd 750watt bitfenix kasa+psu
  6. H

🔥İndirim STARFİELD PREMİUM EDİTİON

Starfield premium edition alanın steam hesabıyla aktif edilcektir fiyat 800 TL
  7. H

Yardım pc pubg de donuyor ve cızırtı yapıyor

asus pro b550m c/csm anakart ryzen 5 5600 işlemci asus rog strix 6750xt 12gb ekran kartı 4x8 gskill 3600 mhz ram pc pubg ultra ayarlarda anca 100 fps veriyor ve sürekli donuyor bunun yanında bi de sürekli cızırtı sesi geliyor
  8. H

Öneri ekran kartı pubgde ses

ekran kartım rog strix 6750xt pubg de 100 150 fpslerde acayip ses yapıyor ama ekran kartımı stres testine sokunca hiç ses gelmiyor bunun nedeni ne olabilir?
  9. H

ryzen5 5600 asus pro b550m c/csm için işlemci kule tipi soğutucu önerisi

ryzen 5 5600 asus pro b550m c/csm anakartım için kule tipi işlemci soğutucu önerisi alabilir miyim? bütcem 600 1000 arası
Geri