Arama sonuçları: *

• Users: CordySeps
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Monster pusat k3 mü red switch miyoksa gamebooster g918 blue switch mi alınır

İkisi arasında kaldım hemen cevap verirseniz sevinirim
  2. C

Ssd Alcam laptopla uyumlu mu nasıl bakarım

SSD Alcam da şimdi laptopa laptopum Asus tuf Dash f15 FX516pc modeli alacağım ssd yi takınca sıkıntı çıkar mı ssd linki alt da https://www.hepsiburada.com/msi-ssd-spatium-m371-nvme-m2-500gb-nvme-m2-500gb-r2200-w1150-p-HBCV000031PTBP?url_src=and-product-detail
  3. C

Ssd lere zam geldi napcaz

Yav laptopa ssd alcakdım ama zamlar geldi laptop daki SSD ne derseniz Intel ssdpeknu512gz aynısını alicaktim ama dediğim gibi zam geldi bununla uyumlu çalışıcak bir ssd var mıdır eğer sorarsanız anakart FX516pc uyumlu olucak ssd leri yazarsanız sevinirim
  4. C

Laptop ssd marka model öğrenme

Asus tuf Dash f15 laptobum için ram yükseltme yapmıştım zamanında şimdide ssd almak istiyorum ssd markasını laptobumun hangi programı üzerinden öğrenebilirim acaba
  5. C

Hdmı sürümü 2.0b bir laptop var kaç hz i destekler ve nasıl bir monitör iyi olur

Herkese iyi geceler hocam şimdi bende 3050 li bir laptop var ve geliştirmek istiyorum laptopu HDMI kullanicam kılavuzuna baktım hdmı sürümü 2.0b destekliyor bunun için nasıl bir monitör almam lazım ve kaç hz i destekler 2.0b acaba
Geri