Arama sonuçları: *

• Users: .hsyn.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Öneri Maxone taşınabilir hdd alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Yedeklemeler-Chromebook-Bilgisayar-Masa%C3%BCst%C3%BC/dp/B07C812LHQ/ref=mp_s_a_1_6?keywords=ta%C5%9F%C4%B1nabilir+harddisk&qid=1707147236&sr=8-6 Bu hdd alınır mı piyasadaki herşeyin fiyatı uçmuş bu gözüme ucuz geldi
  2. H

Fc24 td kariyer önerileri

Son zamanlarda teknik direktör kariyerine sardım leicester cityle pl deyim şuan ama bu oyun tarzı, dizilişi vs. ne yapmalıyım varmı güçlü bir taktik vs.?
  3. H

Mavi Ekran bilgisayarda mavi ekran hatası

Pc aralıklı olarak mavi ekran veriyor ve ardından bios menüsü açılıyor sebebi ne olabilir yardım edebilir misiniz?
  4. H

Radyolojiden hemşireliğe geçmek mantıklı mı?

İstanbulda tam burslu şekilde radyoloji okuyorum okul bittikten sonra dgs ile hemşireliğe geçme fikri var aklımda ama yapabilir miyim zor mu hiç bir fikrim yok. Asıl amacım yurt dışında çalışmak sizce hangisi bu bakımdan daha avantajlı
  5. H

Seagate HDD alınır mı?

1 tb hdd almak istiyorum ama bazıları hdd işi sıkıntılı diyorlar gidipde bütçeme 200 tl daha ekleyip 500 gb ssd almak saçma geliyor sistemimde zaten 512 gb ssd var işin aslı bu hdd alınır mı ve fikirleriniz nedir...
  6. H

1000-1200 TL arası harddisk önerisi

Bütçem 1000-1200 tl arası 1tb harddisk arıyorum öneriniz varmı acaba?
  7. H

Sağlık çalışanı olarak yurt dışına çıkmak

Arkadaşlar merhaba, üniversite öğrencisiyim ve radyoloji okuyorum amacım yurt dışına çıkmak ama aklımda bir kaç soru var radyoloji teknikeri olarak mı yurt dışına çıkmam daha kolay olur yoksa bu bölümü hemşireliğe mi uzatmalıyım ya da komple bölüm değişip farklı bir bölümemi geçmeliyim dediğim...
  8. H

Mavi Ekran SSD kullanımı %100 ve mavi ekran hatası

Arkadaşlar merhaba sorunum şu ssd kullanımı %5 %6 gibi rakamlarda dolaşırken bir anda %100 oluyor ve 20-30 saniye sonra mavi ekran çıkıyor sorun ne olabilir yardımcı olur musunuz?
  9. H

2.öğretimden 1.öğretime geçiş

Merhabalar 2.öğretim öğrencisiyim şuan saatleri bana çok ters geliyor ben nasıl herhangi bir bölümün (üniversite farketmez) 1.öğretimine nasıl geçerim myp ile geçiş filan varmış sanırım
  10. H

Remnant 2 aile paylaşımı var mı?

Steamden remnant 2 alıcam da aile paylaşımı var mı bilen çıkar mı?
  11. H

Üniversitede %10'luk dilime girmek

Merhabalar 2.öğretim öğrencisiyim öğrenci işleri sınıfında %10'luk dilime girersem 1.öğretime geçebiliceğimi söyledi bu %10'luk dilim işi nasıl oluyor sınıfımda kaç kişi var nerden görebilirim çünkü her ders sınıf mevcudu değişiyor.
  12. H

Fifa 23 kariyer silinme sorunu

Merhabalar ds4 dü ne zaman pc ye bağlayıp fifa 23 girsem kariyerim siliniyor sebebi ne olabilir? hatta oyun açıldığında bilen bilir bu psg maçına yönlendiriyor ut filan duruyor sadece kariyer sıfırlanıyor
  13. H

Mental ve psikolojik sorunlar

4 aydır Popeyesde çalışıyorum iş inanılmaz yoğun insanlar 10 dk sipariş vermek için bekliyor 15 20 dk siparişin hazırlanması için bekliyor 5 dk dinlenecek vaktim yok müdürler zaten ayrı bir şey sürekli kötü davranmalar çıkıyorum zaten ama napıcam çıktıktan sonra bilmiyorum üniversiteye gidiyom...
  14. H

Üniversitede devamsızlık nasıl hesaplanır?

Merhabalar bu üniversiteside devamsızlık nasıl hesaplanıyor. Haftada bir gün 3 saat temel fizik var ben bu bir güne gitmedim kaç gün sayılıcak şimdi bu devamsızlık?
  15. H

Bu gamepad alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/robeve-playstation-4-uyumlu-oyun-kolu-v2-gamepad-oyun-kolu-yeni-nesil-kol-kablosuz-oyun-kolu-playstation-4-iin-oyun-kolu-p-HBCV00003O7WXB?magaza=R%c4%b0MA&url_src=and-product-detail Merhabalar yorumlarda bu gamepadin iyi olduğu söyleniyor ya bunu alıcam ya da 200 tl...
  16. H

650 TL ye logitech f310 alınır mı? (Pc)

Logitech f310 650tl yi hakeden bir gamepad mi sanırım piyasadaki en iyi f/p gamepadi
  17. H

TAB gıda halka arz alınır mı?

Arkadaşlar bu halka arza 500 tl ile vs. girilir mi kar bırakır mı?
  18. H

Tarayıcılarda imleç vs. donuyor

Merhabalar bu sorun bugün başladı tarayıcıyı açtığımda bir donma oluyor imleçi bir kaç saniye oynatamıyorum ama oyunlarda hiç bir problemi yok sorun ne olabilir?
  19. H

AMD software: Adrenalin Edition açılmıyor

Sağ tık tıkladığımda uygulama gözüküyor ama açılmıyor. DDU ile sildim tekrar yükledim ama durum hala aynı tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Ekran kartı: Radeon RX 6600
  20. H

Hangi üniversite programı doğru

Merhabalar obs sitesinde 2 ders programı var birinde sadece "ders programı" yazıyor diğerinde "bölüm ders programı" hangisine uymam gerekli?
Geri