Arama sonuçları: *

1. WhiteKnight

SIVI SOĞUTMA SUYU BUHARLAŞTI

Geçtiğimiz gün imzadaki pc yi topladım. Sıvı soğutma geçici olarak thermaltake TH240 240mm kullanıyorum. Sıvı soğutmanın fan kablosunu takmayı unuttuğum için yaklaşık bi 5 dk (belki daha az) fanlar dönmeden çalıştı. Çalıştığı sürede işlemci oldukca ısında (pc mavi ekran vermedi) ve kasanın...
  2. WhiteKnight

14700k için Anakart Sıvı soğutma Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Hemen seçtiğim parçaları göstereyim Anakart Sıvı Soğutma Ram İşlemci i7 14700k olacak Sizce bu parçalar iyi midir? benim için görsel çok önemli onun haricinde performans açısından görüntüyü bozmayacak tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorumlarınız çok önemli çünkü hala tam emin...
  3. WhiteKnight

Çözüldü✓ Acil Sistem Önerisi 14700k

Arkadaşlar merhaba , beklendiği üzere 14. nesil intel işlemciler piyasaya sürüldü ve bilgisayarımın bazı parçalarını değiştirmeyi düşünüyorum. Bu konuda sizlere danışmak istiyorum Seçtiğim işlemci i7 14700k DDR5 Ram , ATX iyi bir anakart ve 360mm iyi bir sıvı soğutma almak istiyorum. Tek...
  4. WhiteKnight

14. Nesil İntel'e Uyumlu Anakart

Merhaba, bildiğiniz gibi bu ay veya önümüzdeki ay intel raptor lake refresh K serisi (14. nesil) işlemcilerin çıkması bekleniyor. Bazı bloglarda çıkacak olan işlemcinin LGA1700 ve LGA1800 soketlerle uyumlu olacağı yazıyor. LGA1800 diye bir soket şuan var mı? Eğer yoksa 14. nesil için yeni...
  5. WhiteKnight

VDSL İnternet Stabilize Sorununa Çözüm Arıyorum

Arkadaşlar Merhaba, İnternet sağlayıcım Türk Telekom, Tarifem 100mbit ve bana 84 mbit VDSL altyapım olduğunu söylüyorlar. Her yağmur yağdığında ya ping artıyor sinyaller zayıflıyor ya da komple internet gidiyor. Binanın kablolarından dolayı olabileceğini düşündüğüm için bugün bina kablolarını...
  6. WhiteKnight

4070ti sistem için psu önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Elimde şuan MSI 4070ti trio , Samsung 980 Pro 2TB m2 ssd , Cooler Master TD500 ATX var. Bunlara ek olarak i7 14700K , Z serisi iyi bir anakart , DDR5 Ram alacağım. Beyaz bir sistemim var renk çok önemli değil ancak beyaz bir psu daha güzel olur. Bütçem 7-8k civarı ama çok...
Geri