Arama sonuçları: *

• Users: Egobusch
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Egobusch

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Önerisi - Ne Alabilirim?

Merhaba arkadaşlar, Geçen gün sevgililer günü yıldönümümüzde kız arkadaşıma bir karakalem tablosu hediye ettim. Tabloyu, rahmetli dedesi ve babasının fotoğraflarından birleştirerek yaptırdım ve Instagram’daki karakalemhediyem sayfasından temin ettim. O kadar duygulandı ki, gerçekten aşırı...
  2. Egobusch

Logitech MX Master 3S Skatez Sorunu Yaşıyorum

Merhabalar. Logitech MX Master 3S For Mac mouse kullanıyorum. Fotoğrafta işaretlediğim alanda kalkmalar başladı ve mouse hareketlerinde sürekli takılıyor. Bunun çözümü nedir acaba? Kutusundan yedek skatez de çıkmadı, internetten de pek bulamadım.
  3. Egobusch

Kız Arkadaşıma Ne Hediye Alabilirim?

Merhaba değerli dostlar. Kız arkadaşımla 2. yılımıza gireceğiz. Hediye seçimi konusunda çok kararsız kaldım. Geçen doğum gününde instagram'dan karakalem hediyem diye bir sayfadan tablo yaptırmıştım çok beğenmişti ama bu defa seçim yapamıyorum. Yaşı 28, genelde kitap okur ve kahve tiryakisi...
  4. Egobusch

Satılık Ürünlerim Hakkında Fiyat Önerilerinize İhtiyacım Var

Merhabalar arkadaşlar. Mac'e geçtiğim için elimde bulunan bir çok ürünü satacağım ama fiyat konusunda önerilerinize ihtiyacım var. 1- Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Ürünü garantiye gönderdim, sıfır geldi ve hiç kullanılmadı yeni gelen ürün. En düşük sıfır fiyatı 17.100₺ - 15-16...
  5. Egobusch

IPhone 16e Modeli - Video Oynatma Süresi Hakkında Sorum Var

Merhaba arkadaşlar. Apple'ın özellikle fiyat konusunda çok büyük hayal kırıklığı yarattığı iPhone 16e modelinde bir detay fark ettim ve sizlerle paylaşmak istedim. iPhone 16 Video Oynatma Süresi: 22 Saat iPhone 16e Video Oynatma Süresi: 26 Saat Ekran boyutları aynı, ekran çözünürlükleri aynı...
  6. Egobusch

Mac Mini İçin Mikrofon Arıyorum

Merhaba arkadaşlar.. Mac Mini (MacOS) ile tam uyumlu mikrofon arıyorum. WhatsApp Web Chrome üzerinden açık oluyor ve satış yapıyoruz. Bu esnada çok fazla ses kaydı gönderilmesi gerekiyor. Gecikme olmayacak bir mikrofon arıyorum, hangi marka modeli önerirsiniz acaba?
  7. Egobusch

M4 Pro İşlemciden M4 Düz İşlemciye Geçeceğim - Sorum Var

Arkadaşlar selamlar. iMac bilgisayarlarda M4 Pro seçeneği yok, gündelik kullanıcıyım ve en yoğun kullanımda seneryo bu şekilde. M4 Pro Mac Mini'den, iMac düz M4 modeline geçersem performans farkını hisseder miyim sizce? Monitör bulamıyorum Mac için, ölçeklendirme sorunu oluyor, bu yüzden iMac...
  8. Egobusch

Yurtdışı E-Bay Monitör Siparişinde Ne Kadar Vergi Çıkar

https://www.ebay.com/itm/234338253415?chn=ps&norover=1&mkevt=1&mkrid=711-170349-205725-0&mkcid=2&itemid=234338253415&targetid=325425753764&device=c&mktype=pla&googleloc=1012773&poi=&campaignid=20877790478&mkgroupid=159975530307&rlsatarget=pla-325425753764&abcId=&merchantid=6296724&gad_source=4&gc...
  9. Egobusch

HepsiProjeksiyon Güvenilir mi?

https://hepsiprojeksiyon.com/ - Arkadaşlar selamlar. Almak istediğim monitör sadece burada var, güvenilir bir site mi acaba daha önce alışveriş yapan ya da bilen var mı?
  10. Egobusch

60Hz / 4K Monitör Günlük Kullanımda Hissedilir Fark Yaratır mı?

Merhaba arkadaşlar. iMac ekranına en yakın ekran deneyimi yaşayabileceğim bir monitör arayışındayım. 4K montör olarak şunu buldum: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-proart-pa279cv-27-5ms-4k-pivot-ips-led-fiyati,1225840236.html Dezavantaj olarak 60hz yenileme hızına sahip, şu anki...
  11. Egobusch

Dell Alienware Gölge Görüntü Sorunu

Merhaba arkadaşlar. https://www.gaming.gen.tr/urun/316861/dell-alienware-aw2723df-27-inc-280hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ - Bu monitörü kullanıyorum ancak bugün gölge görüntü sorunu oluştu. Siyah alanlarda bir önceki ekrandan kalan görüntüler lacivert tonda belirgin...
  12. Egobusch

IKEA Gruppspel - JARVFJALLET - Markus Seçim Yapmama Yardımcı Olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar. Günde 10 saat kadar bilgisayar başındayım ve çok rahat bir koltuğa ihtiyacım var. İki koltuk arasında kararsız kaldım, sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim konfor ve rahatlık açısından? 1- https://www.ikea.com.tr/urun/gruppspel-gunnared-bej-oyuncu-sandalyesi-60507586 (...
  13. Egobusch

Asus Rog Azoth - Garantiden Değişim Geldi Ne Kadar Eder

Merhaba arkadaşlar. Asus Rog Azoth klavyemi garantiye göndermiştim, ürün değişimi olmuş sıfır ürün gönderdiler. Ürün beyaz ve satmayı düşünüyorum, ne kadar eder acaba? Mac'e geçtiğim için Apple Magic Keyboard kullanıyorum, artık bunu satma kararı aldım o yüzden. Akakce'de en düşük fiyat bu...
  14. Egobusch

Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

Merhabalar. Ana Kart = Asus Prime B450M-K II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart SSD = Samsung 970 EVO MZ-V7E500BW 500GB 3400/2300MB/s NVMe M.2 SSD Disk Ram = HyperX Fury 8GBx2 = 16GB DDR4 3200Mhz Ram (Bellek) - HX432C16FB3/8 Kasa: PowerBoost PB-P3701BW 650w 80+ USB 3.0 ATX, ARGB...
  15. Egobusch

MousePad Önerisi Alabilir miyim?

Merhabalar arkadaşlar. Yeni çıkan Mac Mini ile bir masaüstü sistem kuruyorum, 90x40 veya benzer ebatlarda önerdiğiniz premium Mousepad var mı acaba? Magic Mouse yerine Logitech Mx Master 3 serisi mouse alacağım. Klavye de Magic klavye olacak ama mousepad konusunda hiçbir fikrim yok.
  16. Egobusch

Asus Rog Azoth Klavye ve Mouse Sorunları Yardım Talebi

Merhabalar arkadaşlar. Asus Rog Azoth klavye ve Rog Keris II Ace mouse aldım 2-3 ay oldu ancak ikisinde birden sorun çıktı. Klavyede 6 rakamına basınca 2 tane birden ekliyor. Windows 11 klavye ayarlarından harf yinemeleyi kapattım, klavyeye reset attım, kablolu ve wireless olarak denedim ama...
  17. Egobusch

Fotoğraf Genişletme Nasıl Yapılır?

Merhaba arkadaşlar. Bir profil fotoğrafı var, her köşesinden genişletme yaparak kadrajı büyütmem gerekiyor. Bunu en kolay yoldan nasıl yapabilirim acaba? (Bahsettiğim şey fotoğraf boyutu büyütme değil, her köşeden görüntü uzatarak ortada kalan nesnenin küçülmesini sağlamak.)
  18. Egobusch

Ubuntu'dan Kurtulamıyorum, Linux'da Windows İSO Dosyası Nasıl Oluşturabilirim

Merhaba arkadaşlar. Ubuntu 24.04'den Windows 11'e dönmek istiyorum. Windoows 11 ISO dosyasını indirdim ancak USB'ye yazdıramıyorum. Rufus gibi programlar burada yok, bunu nasıl yazdırabilirim acaba? Ya da ISO dosyasını direkt çalıştırıp kursam, kurulduktan sonra rufus ile windowsda yazdırıp...
  19. Egobusch

Asus Armory Create Linux'da Nasıl Kullanılır?

Merhaba arkadaşlar. Asus klavye ve mouse için Armory Create yüklemem gerekiyor Linux'da Ubuntu'ya, bu mümkün mü acaba?
  20. Egobusch

Ubuntu Dosya Gezgini Menüsü Özelleştirme Yapamıyorum

Merhabalar arkadaşlar. Ubuntu'da klasörlerin içinde şu sol menüdekileri silip istediğim dosyaları eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim acaba? Sürükle bırak işe yaramıyor ve sağ tıklayıp mevcut olanları düzenleme seçeneği yok. Öve öve bitiremedikleri, istediğin gibi özelleştirebilirsin...
Geri