Arama sonuçları: *

• Users: Quiky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Yardım I5 13400f soğutucu önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ arkadaşlar bunu buldum bütcemede uygun ramlere çarpma durumu olur diye tek fanlı modelini seçtim ilerki zamanda ekstra fan...
  2. Q

Yardım 13400f için soğutma tercihi önerisi

stock fan ile takmak istemedim rust oynadığımdan yük altında kalıcak o yüzden soğutucu önerine ya şu soğutucular yeterli olurmu vs bi yardım edersenei sevinirim; MSI MAG COREFROZR AA13 bunu almaya kararlıyım sizce nasıl ?
  3. Q

Yardım Soğutma sistemi ve ekran kartı değişiklik için fikir

öncelikle merhaba. Rust oyuncusuyum sistemim yeterli değil artık zorlanıyor fps droplar yaşıyor ve fps im stabil kalmıyor ya 40 ya 30 ya 70 değişiyor hep kalabalık sunucularda oynuoyrum genelde bundan dolayı işlemci önplanda biraz yeni değiştirdim lakin takmadım daha stock fanla takmak mantıklı...
  4. Q

Donanım Yükseltme /Geliştirme

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar; Bilgisayarıma bir ekran kartı almak istiyorum ama istediğim ekran kart Rx6500 Rx6600 filan bunların fiyatlarıda yaklaşık 6000 - 8500 TL arası filan şuan ki işlemcimde onu o kadar iyi beslemicek olsada yinede almaya razıyım ancak bugün hazır bir sistem gördüm fiyatı...
Geri