Arama sonuçları: *

• Users: Ultraslann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Sizce Agi nin 512 GB ssd si mi yoksa MP33 Pro nun 512 GB ssd si mi?

Dostlarım ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım MP33 Pro 2400 MB okuma 2000mb yazma sunuyor diğerini çok araştırmadım lütfen bilgi verir misiniz
  2. U

Yardım Wattman hatası alır mıyım ?

Ekran kartım Rx 6600 PSU um everest 550 watt lık PSU su wattman alır mıyım?
  3. U

PSU yanliş gonderilmiş çok fark eder mi

Selamlar ben donanım arşivinin geçenlerde paylaştığı rx 6600 lü sistemi aldım bugün geldi . Xigmatek 80 plus sertifikalı 500 watt PSU göndereceklerine everest 550 watt PSU gondermişler çok fazla fark eder mi wattman hatası alır mıyım ?
  4. U

Yardım 512 GB MP33 Pro mu yoksa 512 gb Agi mi

Dostlarım ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım MP33 Pro 2400 MB okuma 2000mb yazma sunuyor diğerini çok araştırmadım lütfen bilgi verir misiniz
  5. U

Monitör önerisi olan var mı?

Bütçem 2700 TL max 100 üstüne çıkamam 100 hz varsa daha üst monitör önerir misiniz?
  6. U

Mönitörün hz şu veya Kaç p olduğu FPS i değiştirir mi?

Arakadaşlar monitörün hz si veya kaç p olduğu aldığım FPS i değiştirir mi? 75 hz monitörle herhangi bir oyunda 180 FPS görmeyi beklemiyorum ama 180 FPS alır mıyım oynayış olarak veya HD monitör yerine 2K monitör gördüğüm değil oyunda aldığım FPS i etkiler mi?
  7. U

GENÇER GAMİNG KARGO GECİKMESİ

Aldığımdan beri 10 gün oldu sistem hala hazırlanıyor @GENCERGAMİNG
  8. U

Rx 66000 Watman Hatası Alır Mıyım

Selamlar ekran kartım Rx 6600 PSU um xigmatek in X power 500 W lık 80 plus sertifikalı bir PSU watman alır mıyım
  9. U

SSD lerde DRAM in ÖNEMİ

Merhaba arkadaşlar sadece merakımdan soruyorum nedir bu DRAM ve SSD ye ne gibi ek avantaj sağlar
  10. U

Gençer Gaming Kargo Gecikmesi

Gençer gamingten PC aldım kargoda fazla gecikiyorlarmış en fazla ne kadar beklerim 1 ay kadar bekleyen insanlar var
  11. U

Rx 6600 ekran kartlı PC ye monitör yerine TV

Merhabalar donanım arşivinin yeni paylaştığı rx 6600 lü sistemi aldım ama monitörüm yok TV ye bağlasam harhangi bir zararı olur mu.
Geri