Arama sonuçları: *

• Users: ryuk07
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım Anakart ve RAM degerleri arasindaki fark ve OC

Merhaba, Fotoda gordugunuz uzere anakartim 6000mhz(OC) olarak gozukuyor. RAM'lerim ise 5600mhz. OC ibaresi, RAM lerden tam performansi almasi icin overclock yapmam anlamina mi geliyor biostan? Yoksa hicbir islem yapmama gerek yok mu?
  2. R

Çözüldü✓ Ekran Kartina Baglanan Guc Kablosu

Merhaba, Itopyadan aldigim sistem herkese oldugu gibi ekran karti demonte sekilde yollandi. Ekran kartini monte edip guc kaynagina bagladim ancak alttaki guc kablo girisi bosta kaldi. Onu bir yere baglamam gerekli mi yoksa bosta mi duracak ?
  3. R

Sistem Hakkındaki Görüşleriniz / Tavsiyeleriniz

İşlemci 13400F Ekran Kartı 4060Ti 3x Merhaba görselde gördüğünüz sistemi toplamayı düşünüyorum. FPS ağırlıklı ( ana olarak valorant) oynayan biriyim ve yayınını da yapmayı düşünüyorum. Sistemde gördüğünüz gereksiz yükseltmeler veya alternatif önerebileceğiniz sistemler var mı? Ana kriterim...
  4. R

Toplama Sistem Onerisi

Herkese merhaba, Birkac gun once bir konuda sistem hakkinda guzel tavsiyeler almistim. Konu altinda kararlastirdigimiz PC satistan kalktigi icin tekrar acmak durumunda kaldim. Butcem kasa icin maksimum 40k. Islemcide intel olmasini istiyorum. FPS agirlikli oyunlar oynadigim icin kalitedense...
  5. R

Anakart ve RAM uyumu

ASUS PRIME B760M-A D4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP mATX Anakart'a GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V Siyah 4000Mhz CL18 DDR4 Dual Kit Ram uyumlu olur mu acaba? https://www.itopya.com/asus-prime-b760m-a-d4-5333mhzoc-ddr4-soket-1700-m2-hdmi-dp-matx-anakart_u21452...
  6. R

Arada Kaldigim Iki Sistem ve Ozellestirmeleri Icin Yardim

Merhaba bu iki sistem arasinda kaldim. Iki sistemde de i7 13700F yukseltmesi ve minimum 2x16 GB RAM yukseltmesi yapmayi dusunuyorum. Sizce anakartta yukseltme yapilmali mi...
Geri