Merhaba arkadaşlar babama yurt dışından iPhone 15 Pro Max geldi. Pasaporta kayıt ettirmek istiyoruz kayıt etmek için yurt dışına çıkmamız gerekiyor mu?
Mouseyi alırken 2100 Mah GP ReCyko Şarj edilebilir pil setini aldım bu pilleri takınca hala razer uygulamasında low battery uyarısı veriyor ve sürekli kırmızı ışık yanıyor bunu nasıl düzeltebiliriz başına gelen var mı ?
Başlıkta da olduğu gibi 2. bir sata SSD takmak istiyorum lakin ek kablo almama gerek var mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Sistemimde bulunan anakart ve psu;
Gigabyte h470m k ve Msi Mag A600DN 600w 80 Plus
Merhaba minecraft satın almak için dolaşıyordum ve bu siteyi gördüm alışveriş yapan oldu mu hiç buralarda güvenilir mi?
https://www.durmaplay.com/tr/store/minecraft/buy/windows-10-edition?gclid=Cj0KCQjw3IqSBhCoARIsAMBkTb2YXZ5fgkIMD4XMnIFEPv65R_pNFHLFSdCwwXhX19915F6FrkisBDEaAkkHEALw_wcB
Merhaba, güncel olarak i3 10105f kullanıcısıyım yakın zamanda i5 11600kf geçecek elime bir süreliğine intelin stok fanı ile kullanabilir miyim? Mümkün mü? bu çünkü işlemciden sonra fan almaya yeteri kadar bütçem olmayacak