Arama sonuçları: *

• Users: Alperrss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yeni telefon lazım onerebilirmisiniz

Bütçem 18 bin TL yenilenmiş telefonlari gördüm iPhone 11 10 bin TL filan ama kararsız kaldım bana kamerası güzel ve uzun ömürlü bir telefon onerebilirmisiniz
  2. A

Motor İçin Aksiyon kamerası

dji osmo action 4 standard comboyu gördüm fiyat olarakta iyi 12bin TL bu fiyat bandında başka onerbilceginiz kamera varmı
  3. A

Yeni telefon onerisi

S25 veya s24+ alasım var ikisinin arasında fiyat dışında pek fark yok gibi bütçem 30 ile 40 arasında ben uzun süre goturcek kamerası ve bataryası iyi olan bı telefon önerebilir misiniz ben bu iki telefon arasinda kaldim
  4. A

Yeni Telefon Önerisi

Bütçem 20000-30000 arası poco X3 nfcden gecicem kamerası bozuldu diye iPhone 13 bakıyodum ama s24 fe yi gördüm karasız kaldim arada oyun oynuyorum kamerası ve şarjı iyi olan bi model onerbilirmisiniz beni uzun sürede goturcem bı model olursa çok iyi olur
  5. A

Pcie express Wifi Önerisi

Asrock b450m HDV r4.0 anakartla uyumlu oyun için PCI express lazım
  6. A

Kablosuz Setup önerisi

Kablosuz mouse, kulaklık, red veya blue switch klavye önerisi lazım belli bir bütçem yok orta fiyatlı olursa iyi olur
  7. A

Bu indirimdeki oyunlar bu fiyata değermi

Epicteki PlayStation indirimdeki God of War, last of us, days gone, uncharted oyunları alıcam ama 1700 TL degermi sizce
  8. A

B450m s2h V2 anakarta apu işlemci önerisi

Amd ryzen 3 2200g B450m s2h v2 2x8 corsair 3200mhz ram Elimde böyle bir apu kasa var 1 ay önce 4200'e ikinci el aldım, işlemci artık yetersiz geliyo bu işlemci yerine anakarta uygun çalisan işlemci önerbilirmisiniz şimdiden sağolun
Geri