Arama sonuçları: *

• Users: RiZZoN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RiZZoN

14.00 da Trendyol kazı kazan başlıyor

Kazı kazana katılmak için: Trendyol uygulamasını açın, sağ alttan hesabıma tıklayın, Hizmetlerim yazan yerin 6 satır altında kazı kazan yazıyor. İyi alışverişler. Kullanılmayan kodları burada paylaşabilirsiniz.
  2. RiZZoN

Robx A05 Ipl 3 Almayı Düşünüyorum Kullanan Var Mı ?

ÜRÜN Bu ürünü satın almak istiyorum deneyimi olan varsa yeşillendirsin lütfen.
  3. RiZZoN

Akın Dil (yds.net) sahibi olup hesap paylaşabilecek var mı ?

Yökdil sınavına gireceğim. Arkadaşımdan aldığım akındil (yds.net) kitaplarına sahibim ama ücretli hesabım olmadığı için vidyolara erişimim yok. Fiziksel kurs alan kullanmayan veya ders satın alıp girmeyen varsa paylaşabilirse memnun olurum. Discord: rizzon7
  4. RiZZoN

Aveon Kasko Vadettiğii Ücretsiz Yıkamaları vermiyor

Merhaba arkadaşlar. Aracıma kasko yaptırırken yılda 6 adet ücretsiz yıkama verdiği için maliyet hesabı yaparak "AVEON"kasko firmasını tercih ettim. Şu anda oto yıkama 400 tl alıyor. 6 taneden 2400 tl eder. Ücretsiz yıkamamı kullanmak için Ustabibak.com sitesine yönlendiriliyorsunuz ve kod talep...
  5. RiZZoN

Windows 10 chrome bildirimleri gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar. Forumdan sıcak fırsatlar için bildirim almak istiyorum ancak chrome bildirimlerimleri windowsa gelmiyor. Sarınırm sorun fotoğraf attığım yerde chrome gözükmemesi ama nasıl çözeceğimi bulamadım. Diğer programlardan bildirimler geliyor.
  6. RiZZoN

Yardım 2. monitör önerisi ve sebepleri

Herkese merhabalar 1. monitör olarak 2K 27 inc 240 hz IPS panel (MSI G274QPX 27 LİNK) monitör sahibiyim. Pc olarak 3080ti 7800x3d gibi iyi bir sistemim var. 2. monitör almaya heveslendim ancak hangi özeliklerde almam gerektiği konusunda kararsızım. Kullanmayacağım özellikte bir monitöre...
Geri