Arama sonuçları: *

• Users: esinleyici
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Öneri Kulağınızı Seviyorsanız JBL T500 Almayın

Ses kalitesine laf edemem fakat konforlu bir şekilde kullanamadıktan sonra ses kalitesini napayım? İnanılmaz derecede sıkı bir kulaklık. Kafamın üst kısmına ve kulaklarıma öyle bir baskı uyguluyor ki 10 dakika aralıksız kullanamıyorum bile. Gerçekten bu kulaklığı Hobbitler için falan mı...
  2. E

Çözüldü✓ Laptopuma HDMI ile bağladığım monitör, dahili ekran kartından güç alıyor.

Laptopum Acer Aspire 7 A715-42G. Monitörüm LG Ultragear 24GN65R. HDMI 2.0 kablo ile bağladığım monitör, RTX 3050'den güç alması gerekirken dahili ekran kartından güç alıyor.
  3. E

Acer Aspire 7 A715-42G laptopumun AMD R5 5500U işlemcisi çok fazla ısınıyor.

Merhabalar. Öncelikle ben bu dizüstü bilgisayarı aldığım günden beridir maksimum performansında bile güçlü bir hava sirkülasyonu görmedim. Fanın dibine peçete koyunca onu dahi itemiyor. 2022 yılının kış aylarında bu bilgisayarı satın almıştım ve bu düşük fan gücüne rağmen soğutması iyiydi...
  4. E

Çözüldü✓ Huawei P20 Lite ANE-LX2 Cihazımın EMUI ve Android sürümü aldığımdan beri 8.0.0

2023'ün ilk aylarında bilindik bir internet sitesi üzerinden Huawei P20 Lite satın aldım. IMEI numarası kayıtlı fakat şu zamana kadar herhangi bir sistem güncellemesi almadı. Hem telefonun ayarlarından hem de bilgisayar üzerinden HiSuite uygulamasıyla sistem güncellemesi yapmayı denesem de "Şu...
Geri