Merhabalar. Bir zamanlar xbox game pass ücretsiz şekilde alınabiliyordu bazı methodlar sayesinde. O methodlar hala geçerli mi? Geçerli değilse indirimli satın almanın imkanı var mı?
Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim üzere bir klavyem var. Zamanında heveslenip blue switch almıştım fakat şu an bu durumdan rahatsızım. Önerebileceğiniz uygun bütçeli switchler neler acaba?
(Önceliğim brown veya red switch)
Selam arkadaşlar iyi forumlar.
Konu daha önce açılmış fakat herhangi bi cevap
yazılmamış. Tekrar canlandırayım dedim. Sizce başlıktaki klavye alınır mı?
Red ve blue switch olarak iki seçeneği bulunmakta.
Bütçem maalesef daha fazla çıkmıyor. Evet farkındayım aradığım klavyeyi bu bütçe ile zor bulurum fakat malum Kasım ayındayız belki indirimlerden yararlanabilirim diye düşünüyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi Full size bi klavye arıyorum, GTA V tarzı oyunlarda numpad lazım oluyor ve genelde...
Forumlarda biraz dolaştım ve konuyu açma kanaatine vardım. Sıvı soğutmaların anakartla ve işlemciyle uyumlu olması gerekiyormuş sanırım. İşlemcimle uyumlu olanı buldum fakat anakartkmla uyumlu mu bir türlü anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kasanın başka bilgileri istenirse düzeltme...
Merhaba. Yaklaşık 1 aydır HDMI ile kullandığım kasamı bugün belirli sebeplerden ötürü VGA ile kullandım. Yaklaşık bir kaç saat sonra tekrar HDMI takmam gerekiyordu, taktım ama algılamadı sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba;
İnternet hızım görüldüğü üzre 10Mbps, fakat Epic Games, Steam gibi platformlarda;
bu değerleri alıyorum.
Sebebini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.(?)
Merhaba.
Gigabyte A520M H 5000mHz(OC) Anakartım var. İşlemcim AMD Ryzen 5 5600 4.40ghz 6 çekirdek 35MB.
Overclock yapmak istiyorum ancak sıvı soğutmam yok, ve işlemci fanının yeterli olacağını pek sanmıyorum. Fikirlerinize açığım. Dediğim gibi performansımı arttırmak istiyorum ancak anakartı...