Arama sonuçları: *

• Users: torenzo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Ekran kartıma enerji gelmiyor

Power rampage 600w anakart b550m d3s. İşlemcim Ryzen 5600x. Ekran kartı rx5700xt. Anakarta güç geliyor ama ekran kartıma güç gelmiyor sıtatık Elektirik yaptığını düşündüm ama statik elektirik yapmamış sizce sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim 1741522096 power yetersiz geliyor...
  2. T

kasayı bugün topladım ekran kartımı söktüm çıkartım taktım güç kablolarını kontrol ettim kasa çalışıyor ama ekran kartı çalışmıyor ilk açtığımda 1 saniye açıldı ve geri enerji kesildi sebebi nedir kısa devre olabilrmi
  3. T

kasayı bugün topladım ekran kartımı söktüm çıkartım taktım güç kablolarını kontrol ettim kasa çalışıyor ama ekran kartı çalışmıyor ilk açtığımda 1 saniye açıldı ve geri enerji kesildi sebebi nedir kısa devre olabilrmi
  4. T

UYGUN anakart lazım yardımcı olursanız sevinirim

fiyat olarak uygun bir anakart varmıdır 2.el olsada olur ekran kartım 5700xt işlemci 5600x istanbul anadolu
  5. T

YARDIM anakart ve işlemcim uyuyormu

anakart modelim h510m-a pro (ms-7d22) alacagım işlemci ryzen 5 5600x uyarmı
  6. T

10000 tl butce ekran kartı arıyorum gaming

kart 2. el olabilir
  7. T

Ps4 pro aşacağım yardımınız lazım

Bitane ps4 pro buldum 7 bin tl oyunu kolu kutusu yok satıcı Sony tarafından içinin temizlendiğini söylüyor içi acilmiş yani ne yapayım fiyatıda baya uygun test edebiliyorum
  8. T

40 k yayıncı sıstemı onerisi

40 k butcem var tam monitor vs. var kasa yok
  9. T

yayın acmak icin pc toplamak istiyorum

şuankı pc Msı H510M Pro anakart intel i5 10600 ekran kartı 1650 ekran kartı ve işlemciyi ney ile yukseltebilirim sıvı sogutmam var
  10. T

Bu kasaya bu ekran kartı sigarmi

RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X ekran kartı kasada rampage victory
  11. T

Bir sistem topladım yayın açacağım beni nereye kadar goturur

Sistemin içinde i5 10600 k rtx 3060 ti gaming x trio 16 GB Corsair ram var Nereye kadar gider işlemcim iyi mi?
  12. T

Sizce rtx3060 ti gaming x trio mu yoksa rtx3060 12 gbmi hocam

Ekran kartı alacağım ama fena kararsızım bir el atın öylesine yayın video falan cekicem
Geri