Arama sonuçları: *

1. A

Cs2 Cpu Kullanmama Sorunu

Gtx1080 Ryzen 5600 Kullanıyorum Dünden Beri Maç içerisinde ilk Turlarda Bomba Patladıgı Zaman yada Raunt Bittiginde 15-20 karelere düşüyor cpunun oyun tarafından kullanılmadıgını ögrendim bunu nasıl düzeltebilirim
  2. A

20-25k Arası Laptop Önerisi

Mesajda Belirttiğim gibi en azından 3 4 yıl performans kaybı yaşatmayacak bir laptop arıyorum zaman zaman oyun oynuyorum performanslı birşeyler arıyorum
  3. A

Rx9060 İçin Am4 İşlemci Önerisi

Arkadaşlar elimde Ryzen 5600 Var Fakat Forumlarda Gördügüm Kadarıyla herkes Am5 Soket Tavsiye ediyor Fakat Bu Bütcemi Çok Aşar Bunun Yerine Önerebileceginiz Bir İşlemci Varmıdır Max 7k Verebilirim İşlemci İçin
  4. A

AMD den Nvidia ya geçiş

Rx570 kullanıyordum ve Gtx1080 e geçiş yaptım kartı bilgisayara bagladım ama hiçbir şekilde görüntü alamıyorum eski kartı taktıgımdada aynı problem ne yapmam lazım
  5. A

Rx 570 4gb Driver sorunu

Sapphire rx 570 4Gb ekran kartını kullanıyorum Amd nin sitesinden Driver Yüklemeye Çalıştıgımda en son driver ı öneriyor yüklerken %99 da kalıyor ve sürekli ekran gidip geliyor hiçbir türlü açılmıyor bu driver ı nasıl yükleyebilirim
  6. A

Apu sisteme Ekran kartı taktım fakat görüntü gelmiyor

Elimde olan Apu sisteme Rx570 Taktım Fakat ekran Gelmiyor Bios ayarlarından bir şey yapmam gerekli mi ? gerekliyse nasıl yaparım
Geri