Arama sonuçları: *

• Users: KrakenBite
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KrakenBite

Bilgisayar SSD Görmüyor

Merhaba. Öncelikle konuyu nereye açabilirim emin olamadığım için buraya açıyorum. Xbox'da kullanmak üzere Seagate Firecuda taşınabilir ssd aldım. Xbox'da göremeyince Windows işletim sistemli bilgisayara taktım. Disk Yönetiminde ssd görünüyor ama No Media yazıyor. Ne format atılabiliyor ne...
  2. KrakenBite

Çözüldü✓ Kasa Fan Hızı Ayarlama

Merhaba. Yaklaşık bir ay kadar önce yeni bir sistem topladım. Kasam Lian Lian Li Lancool 216. Sistemi açar açmaz fanlar çok gürültülü çalışmaya başlıyor ve boştayken de oyundayken de aynı şekilde çalışmaya devam ediyor. Gürültünün kasanın kendine ait öndeki fanlarından kaynaklandığını...
  3. KrakenBite

Anakart İnternet Sorunu

Merhaba. Yeni bir sistem topladım. Anakartım MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi. Bios güncellemesini yaptım, Windows 11 kurdum. Ancak driver güncellemelerini ve Windows Update ile diğer güncellemeleri yaparken güncellemeler neredeyse hiç başlamadan sürekli hata verdi. İndirebildiğim dosyalar ise çok...
  4. KrakenBite

Amd Ryzen 7 7800X3D İşlemci Sistem Öneri

Merhaba. Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum fakat bu benim ilk toplama sistemim olacak ve bu konularda pek bir bilgim yok. Özellikle AAA oyunlar oynamayı seviyorum. Ayrıca online fps oyunlarında da vakit geçiriyorum. 60 ile 70 bin TL arası bir bütçe ayırabilirim. Parça fiyatlarına değecek...
Geri