Arama sonuçları: *

• Users: xascher
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Kulak üstü kulaklık önerisi

Merhaba Skullcandy crusher veya hesh anc arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim sürekli bass şarkılar dinlemiyorum ses temizliği çok önemli ya da bu fiyatlara ne alabilirim teşekkür ederim şimdiden.
  2. X

2000Tl ye GamePad Önerisi

Merhaba 2k ya gamepad önerir misiniz xbox yapılı şimdiden teşekkür ederim.
  3. X

3-4K Arasi kulak ici kulaklik onerisi

huawei 6i ile freebuds 2 pro arasinda kaldim hangisini onerirsiniz 6i fiyat performans oldugu icin bazi seylerden kisiyor gibi geliyor sizin oneriniz nedir?
  4. X

Çözüldü✓ Wifiden internete baglanamiyorum

Turknetten internet baglattim modemin kurulumunu yaptim ama wifiden baglanamiyorum ethernetten laptopum baglaniyor ama wifiden baglanmiyor telefonum da wifiden baglanmiyor(iphone) evdeki baska telefonda ise wifiden baglaniyor lutfen yardim edin o kadar sinir geldi ki arayip iptal edecek duruma...
  5. X

Ev interneti onerisi

tahattutsuz Ev interneti baglatmak istiyorum ama turknet de 500tl pahali geliyor sizin onerdigin bi firma var mi! millenicom hakkinda bilgisi olan?
  6. X

1TB M2 SSD önerir misiniz?

3 tane model arasında kaldım hangisini önerirsiniz ya da başka önerdikleriniz var mı? https://www.hepsiburada.com/mld-m500-ultra-1tb-7000-4700mb-nvme-2280-gen4x4-ssd-p-HBCV00004OO09T?magaza=Hepsiburada...
  7. X

30000 TL Gaming Laptop onerisi

Ekrani en onemlisi geri kalan iyi olsa yeter onerir misiniz
  8. X

Pcsx2 Emulator sorunu

pcsx2 emulatorune silent hill indirmistim kurdum ve calistirdigimda bi kac ekran geciyor ve burada takili kaliyor nasil cozerim bunu
  9. X

5000 vb Monitor onerisi

Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz (HDMI+Display) Freesync Full HD IPS LED Monitör https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-238-1ms-165hz-hdmidisplay-freesync-full-hd-ips-led-monitr-p-HBCV0000054HWK?magaza=Vizyon+Bilgisayar&url_src=ios-product-detail Bu fiyata onerebileceginiz...
Geri