Iyi forumlar,
Pcye format atmayı düşünüyorum gereksiz dosyalarla dolu oldugu için ama format atarsam FİFA kariyer ilerlemem kaybolurmu onu bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada EA play 1 yıllık aldım ea appden indirdim Steam veya epic games değil
Iyi forumlar,sistemim şu şekilde
Işlemci Ryzen 5 3600
Ekran kartı rtx 3050
Ram 32gb
Anakarti tam hatırlamıyorum ama orta seviye bı anakart(belki bı tık daha iyisi olabilir)
Rampage 165hz monitor
Bu sistemle cyberpunkda hangi grafik ayarında kaç FPS alabilirim?
Herkese iyi günler,
Grand rp yeni başladım ve 60k dolarlık arabam var lakin aracın bagajına hiçbir şey koyamiyorum araçla mı alakalı yoksa benmi yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Sabah grand rp gircektim ondan ötürü hoparlörü çıkardım ve kulaklığı taktım ama hem hoparlörden hemde kulaklık ve mikrofondan ses gelmiyor ne yapmam gerekir?
Bikac güne yeni PC gelecek inşallah GTA V yuklemek istiyorum ama eski GTA oyunları gibi birden fazla save olabiliyormu kaldığım yerden o save dosyası ile devam edebiliyor muyum abim ve kardeşim de oynuycak hikayeden kopmak istemediğimden soruyorum şimdiden teşekkürler
Herkese selamlar,
Ekran kartı:rtx 3050 8gb
İşlemci:ryzen 5 3600
Anakart:a520m 3200mhz
Ram:32gb
Bu sistemle rdr2,gtav,elden ring,god of War, cyberpunk,last of us gibi oyunlarda hangi ayarlarda hangi FPS değerini alırım
Şimdiden teşekkürler
Herkese merhabalar
İtopyadan bı sistem almaya karar verdim sizce bu sistem ile yeni ve güncel oyunları yüksek grafik ayarlarıyla yüksek FPS'de oynayabilirmiyim?linki bırakıyorum...
Herkese selamlar
Ben trendyoldan hazır sistem almayı düşünüyorum yakın zamanda aklımdaki sistemin içindekiler şu şekilde
Ryzen 5 5500 işlemci
16gb ram
512gb m2 ssd
Rtx 3050 8gb
Sizce güncel oyunlarda kaç FPS alabilirim?