Arama sonuçları: *

• Users: Sansarr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sansarr

Pasaport randevusu alamıyorum.

Arkadaşlar pasaport randevusu bulamıyorum. Saat kaçta yenileniyor bilgisi olan var mı?
  2. Sansarr

Yardım Papara ekran sigortası LCD ekranı kapsıyor mu

Papara ekran sigortası almayı düşünüyorum ama sigorta metninde ekranın kırılmasını kapsar diyordu.İç LCD ekranın kırılmasını kapsar mı ?
  3. Sansarr

Konya'nın olayı tam olarak nedir?

Birkaç gündür özelikle Instagram'da Konya'nın memelerini görüyorum. Olay tam olarak ne bilen var mı ?
  4. Sansarr

YouTube'da Kwai reklamlarını nasıl engellerim

Arkadaşlar son birkaç aydır durmadan YouTube'da Kwai reklamlarını görüyorum her gün birkaç kere reklamı kapatıyorum. Google e posta atım. Kwai desteğe e posta atım, Google rekalam tercihlerinde kişiselleştirilmiş reklamları kapatım, yeni Google hesabı açtım. Ona rağmen Kwai reklamlarını...
  5. Sansarr

Geçen sene aldığım bisikletin çalıntı olduğu düşünüyorum

Arkadaşlar geçen sene mart ayında Piyasa değerinin çok altında corelli jazz 2.0 27.5 jant 2. el bisiklet satın aldım. 700 TL'ye sarı sitede 1600 TL civarındaydı. Satın aldığım yer bisikletçiydi buna güvenerek aldım ama fazla güvenelir bir yer değildi çok fazla bisiklet vardı. Bakımlarını falan...
  6. Sansarr

Technopat ve Donanım Arşivi Arasındaki Tartışma

Arkadaşlar az önce Abdullah Technopat hakkında açıklamalarını gördüm. Technopatle arası olmadığı biliyorum. Tarışmada Donanım arşivinin kaklı biliyorum. Ama neden böyle bir tartışma oldu?
  7. Sansarr

Yardım Yeni Hat Türkcell Faturası

Arkadaşlar internete Türkcell yeni hat 100 150 TL arası dediler. Yeni hat aldım 197 TL ücret çıkardılar paket hariç itiraz etim. Paranı Öde Bakarız dediler. Kazıklandı mı normal mi?
  8. Sansarr

Öneri Takipçi Satın Alma

Arkadaşlar takipçi alıyorlar satıyorlar. Bu tür siteler nasıl çalışıyor?
  9. Sansarr

MEIZU X8 Deneyimim

Arkadaşlar ben Meızu x8 kulanıyorum. Donanım üzerinden hiçbir sıkıntı yok. Pile ilgili bir sorun vardı KVK garantisi sayesinde 13 günde geldi. Ama tek bir sorun var. Güncelleme Çin'de Flayme 8 güncellemesi yıl başında geldi. Benimkinin güncellemesi gelmedi. Alacaklara öneririm ancak güncelleme...
Geri